Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Διαιτητικό παραγάδι Νικηφόρου 10 Οκτωβρίου 2014

Η Κορινθιακή διαιτησία από την ημέρα που πάτησε το ανώτερο σκαλί ο Γιώργος ο Δούρος ο στόχος αυτός διαγράφτηκε  από του διαιτητές του νομού μας .Μοιάζει με την φανέλα που οι ομάδες προς αναγνώριση των υπηρεσιών που έχουν προσφέρει κάποιοι παίκτες δεν επιθυμούν να την φορέσει κανένας άλλος. Κατά καιρούς έχουν περάσει από την Κορινθιακή διαιτησία ταλέντα. Και  στα δεκατρία χρόνια που είμαι στο νομό και έχουν χαθεί γιατί το ανώτερο σκαλί δεν πρέπει να το πατήσει κανένας Στα χρόνια αυτά ξέφυγε ένας που όμως στα τοπικά πρωταθλήματα είναι πολύ προβληματικός γιατί δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις. και έπρεπε αν υπήρχε  σοβαρή διοίκηση στην ένωση το τεράστιο αυτό θέμα έπρεπε να το είχε λύσει . Ζητάμε λοιπόν από τον κ. Τσιχριτζή και την παρεούλα του να συνετίσει τον κ. Δασκαλόπουλο και να μη φέρεται στους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες του ποδοσφαίρου σαν να είναι Ιθαγενείς . Αλλά αυτό για να το πετύχεις δεν πρέπει να κλείνεις τα μάτια σου στις προκλήσεις του κ. Διαιτητή που εδώ πρέπει να τονίσουμε για να είμαστε σωστοί ότι είναι πολύ καλός στην απόδοση της δικαιοσύνης και τα λάθη του στον τεχνικό τομέα είναι ανθρώπινα και όχι κραυγαλέα. 
Και σήμερα έχουμε ταλέντα πολύ μεγάλα μέσα στις τάξεις των Κορινθίων διαιτητών που όμως με το ισχύον σύστημα  που επικρατεί που μπροστά πάνε οι γνωστοί και όχι οι ικανοί πολύ γρήγορα θα τα χάσουμε. 


ιΤο διάβασα πολλές φορές γιατί δεν μπορούσα μα ούτε και μπόρεσα να το χωνέψω που ένας επόπτης διαιτησίας που έχει γράψει  στορία στο πόστο αυτό ορίστηκε να είναι παρατηρητής του αγώνα Παμβουπρασιακού με την ομάδα του Ερμή Κιβερίου για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας  Και να διαβάζεις ονόματα παρατηρητών στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που είναι παγκοσμίως άγνωστα .Γιατί προσωπικά  εγώ που ασχολούμαι με την διαιτησία χρόνια αμέτρητα  τους Μπέρση –Τσορτανίδη –Σταθόπουλο Γαϊτατζή –Γρυλάκη Κανσταντινίδου δεν τους γνώριζα ενώ τον Ανδρέα  Ζήση τον ήξερα πριν να έρθω στην Κορινθία ως όνομα . Και είναι να ντρέπονται κάποιοι που τον υποβίβασαν. Δεν κρίνω τον κ. Ζήση που δέχτηκε τον υποβιβασμό μια και οι καιροί είναι δύσκολοιΝομίζω ότι ο ορισμός του κ. Νεοφυτιάδη στο αγώνα  Άλιμου -- Παναυπλιακού δε θα κάνει καλό  στην Κορινθιακή διαιτησία αν υπολογίσουμε ότι οι διαιτητές οι ικανοί προχωρούν  Αν το πάμε από την ανάποδη τότε όλα θα είναι πρίμας Ο Ανδρέας Ντούλης στο ύψος του αφού θα είναι παρατηρητής στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας.Και ο ΓΙάννης Κακριδής που με τα προσόντα που διαθέτει σήμερα έπρεπε να παίζει Ευρώπη διαιτητεύει τον αγώνα Καλαμάτας  - Ζακυνθιακού.


Το Σαββατοκύριακο αυτοί που θα κουραστούν θα είναι οι παρατηρητές διαιτησίας 
Ο Αργύρης θα πάει στα Ίσθμια ( γήπεδο Γιάννης Στέφας -- Αρχαία) --Η Καλπακίδη την οποία και καλωσορίζουμε στην κοπιαστική εργασία θα πάει στο Ζευγολατιό. Ο Λιάκης που έχασε την θέση του στην τοπική Κ Ε Δ θα πάει στον Άσσο. Ο Χαβελές στο Κιάτο αλλά στο πλαστικό. Ο Ντούλης στο Λουτράκι. Ο Ανδρέας Ζήσης στον συνοικισμό. Ο Γκουρβέλος στο Δερβένι  Ο ΔΟΥΡΟΣ στο Βέλο. Ο Ντάσιος  στο Σπαθοβούνι. Και ο Κατσιλιέρης θα πάει στο Χιλιομόδι και στον Άγιο Βασίλειο  Εκτός από τον Κατσιλιέρη οι άλλοι θα πάνε  στη γειτονιά τους. Και αν συνεχιστούν αυτοί οι ορισμοί θα έχουμε κρίση των παρατηρητών για τους διαιτητές που σφυρίζουν ομάδες των χωριών των. Είμαστε όλοι μαζί μια όμορφη ατμόσφαιρα και φτου να μη μας ματιάσουν και τότε να δούμε τι θα κάνουμε.