Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Αυτό ανέχεστε να είναι το επίπεδο των Κορινθίων δημοσιογράφων;

Γράφει ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος κ. Λάκης Γιαννιδάκης ο κριτής των πάντων 

Γιώργος Φαρμάκης και οι ...λεμονάδες του 

Απίθανος και απολαυστικός για μια ακόμα φορά ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου με αποκλειστικό θέμα το νερό.
Συζήτηση που παρακολούθησε από τα θεωρεία των πολιτών και η σύζυγος του Κατερίνα Φαρμάκη πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Τι είπε στην αγόρευσή του ο Γιώργος Φαρμάκης που από δίλεπτη με την ανοχή του Χρίστου Χασικίδη έγινε δεκάλεπτη και βάλε :
«Είμαι 60 χρονών» ξεκίνησε την ομιλία του
Και από τα θεωρεία ομαδικά : «Μόνο ;;;»
Και συνέχισε απτόητος ο Γιώργος Φαρμάκης  την ιστορία της ζωής του ,ότι θυμόταν από μικρό  παιδί που κουβαλάγαμε πόσιμο νερό με τα μπιτόνια.
Και το Λουτράκι είχε νερό και αναπτύχθηκε και η Κόρινθο δεν είχε νερό και έμεινε στα αζήτητα!
Και θυμήθηκε ότι στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού δεν υπήρχε νερό και οι φαντάροι ξυριζόντουσαν με τις λεμονάδες!
Που ήθελε να καταλήξει ο Γιώργος;
Ότι τώρα με την μικρή συμβολή Δαλακλείδη και Θωμαΐδη και την ΠΕΛΩΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ του «γίγαντα» του «ημίθεου» Αλέκου , η Κόρινθος έχει νερό και μάλιστα πόσιμο
Και όπως είπε χαρακτηριστικά : «Και τώρα δεν χρειάζεται οι φαντάροι να ξυρίζονται με λεμονάδα»
Και από τα θεωρεία του φώναξαν : «Μόνο που δεν έχουμε πλέον  φαντάρους Γιώργο»!!

Σ.Σ Στην διάρκεια που μιλούσε ο Γιώργος Φαρμάκης πλέκοντας το εγκώμιο του Πνευματικού και οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του ο Αλ Πνευματικός(που ήταν μέσα στο πλάνο) έπινε επιδεικτικά νερό Κορίνθου από τη κανάτα (δείτε φωτό της ανάρτησης) Μιλάμε για Αμερικάνικη κωμωδία!!

Σχολιασμός  Νικηφόρου

Παρατηρώ κ. Γιαννιδάκη όταν κάποιον θέλετε να τον μειώσετε του βάζετε ότι ή προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ ή είναι ΠΑΣΟΚ.
Και ρωτώ  ο δικός σας χώρος εδώ και σαράντα (40) χρόνια ποιος ήταν;
Καλό είναι να γυρίζουμε πίσω και να βλέπουμε και την δική μας πορεία
Προσωπικά με τον κ. Γιώργο Φαρμάκη με χωρίζει χάος γιατί είναι από τους πρωταγωνιστές της διάλυσης της Κορίνθου.
Εκτιμώ την κ. Κατερίνα Φαρμάκη  που στάθηκε και στέκεται σωστά και ως βουλευτής και ως πολιτευτής
Και ας έρθουμε σε αυτά που είπε ο κ. Φαρμάκης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο
( όταν θα βγάλουμε τα δικά σου καρυκεύματα που μειώνουν αφάνταστα την δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους) που δεν ήταν σωστός. Και όλα αυτά τα γνωρίζω επειδή έχω πολλά χρόνια από σένα στην πλάτη μου  και επομένως υπηρέτησα  στον Κέντρο  της Κορίνθου την εποχή αυτή.  
Προσπαθήσατε να μετατρέψετε την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου σε γήπεδο  με τα δήθεν της γαλαρίας λεγόμενα που όμως είναι δικά σας κατασκευάσματα.
Την κανάτα ο κ. Δήμαρχος την έχει πάντα εκεί και εσείς περιμένατε πότε θα απλώσει το χέρι του για να ταυτίσετε την σκηνή με μια περικοπή από τον λόγο του κ. Φαρμάκη . Παλιά κόλπα που τα χρησιμοποιούν αυτοί που «χρησιμοποιούν» και την δημοσιογραφία.
Και μάθε κάτι που ίσως να μη γνωρίζεις. Τον Αλέκο Πνευματικό έχω να τον συναντήσω από τις εκλογές του 2006 τότε που του είχα κάνει δυο ιστορικές εκπομπές στο ραδιόφωνο. Αν και τον χρειάστηκα για προσωπικό μου θέμα τελευταία  και τον πήρα αρκετές φορές στο τηλέφωνο και αναγκάστηκα ακόμα επιστολή να του στείλω και ούτε το τηλέφωνο σήκωσε και δεν πήρα καμία απάντηση στην επιστολή . Ίσως να μη θέλει για πολλούς και ποικίλους λόγους λόγους επαφή μαζί μου   Αυτό κ. Γιαννιδάκη είναι προσωπικό θέμα που δεν έχω κανένα δικαίωμα να το ανακατέψω με την ερασιτεχνική ενημέρωση που κάνω  στον κόσμο που με διαβάζει. Και να βάλω στοιχεία εμπάθειας στα κείμενα μου
Εσείς δε που ζείτε από την Δημοσιογραφία και μάλιστα ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΜΕ ΆΝΕΣΗ πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικός γιατί ο δημοσιογράφος πρέπει να είναι πάνω απ όλα αξιόπιστος.
Αναγκάστηκα και πάλι να τα γράψω αυτά γιατί μου έχουν μείνει χαραγμένα μέσα μου τα λόγια αυτών που πίστεψα και με αυτά πορεύομαι Και ένας από αυτούς ήταν ο Μακρυγιάννης που είπε

«…δεν υποφέρνω να βλέπω το άδικο να πνίγει το δίκιο»