Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αστέρας Δερβενίου -- Κόρινθος = 3-0



      Αιδώς …Κορίνθιοι




Φίλαθλος του Αστέρα Δερβενίου και φίλος μου είπε για τον αγώνα Αστέρα -- Κόρινθος 

 Έχω ένα φίλο στο Δερβένι που κάθε φορά που θα τηλεφωνηθούμε θα μαλώσουμε γιατί και οι δυο μας μένουμε στις θέσεις μας .
Μόλις έμαθα το αποτέλεσμα του αγώνα Αστέρα  με την Κόρινθο τον πήρα  στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσω εντυπώσεις γιατί μπορεί να διαφωνούμε αλλά δέχομαι ότι ξέρει από ποδόσφαιρο και είναι αντικειμενικός σε σημείο αφάνταστο.
Μου είπε « …ο Αστέρας  μπορεί να έχει καλή ομάδα που την φτιάξαμε παίρνοντας παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις που κατά την περσινή  ποδοσφαιρική περίοδο υστερούσαμε .Να μη σε εντυπωσιάζει η μεγάλη μας νίκη γιατί η ομάδα της Κορίνθου έχει περιορισμένες δυνατότητες.
Έχεις δίκιο για τν διαιτητή Νεοφυτιάδη δεν μας παρουσιάζει διαιτησίες ανάλογες  με την θέση που κατέχει στην ιεραρχία. Κρίμα.
Ο φίλος μου δεν έχει καμία σχέση με την διοίκηση του Αστέρα είναι μόνο φίλαθλος και ποτέ οπαδός 

Σας είχα προειδοποιήσει αλλά δεν με ακούσατε. 

Ο Ινδός σοφός ο Ταγκόρ Ραμπιντράναθ είχε υποστηρίξει " ...ενώ ο Θεός περιμένει να χτιστεί ο ναός Του από αγάπη οι άνθρωποι κουβαλάνε πέτρες,"
Έχοντας αποκτήσει τεράστια πείρα μια και είχα την σπάνια ευκαιρία να ασχοληθώ με πολύ μεγάλες ομάδες στο διοικητικό τομέα προσπάθησα με τα γραπτά μουαλλά και τα προφορικά μου  να πείσω τους εδώ παράγοντες ότι οι ομάδες δεν διοικούνται με τον τρόπο που αυτοί νομίζουν. Οι Τσιχριτζής - Μαυρονάσος - Μπεθάνης - Σταματάκης διέλυσαν την ομάδα της Κορίνθου. Γιατριά δεν υπάρχει και ζήτησα από τους αρμόδιους να διαλύσουν την  ομάδα γιατί όσο παραμένει διασύρεται. Κέρδισε δυο αδύναμες ομάδες με εντυπωσιακά σκορ και ζήτησαν την βοήθεια του κ. Κούγια. Που εδώ ο πολύπειρος σε αυτές τις καταστάσεις ποδοσφαιρικός παράγοντας δεν υποσχέθηκε παρά μόνο  στις μεταγραφές του Γενάρη να δώσει παίκτες από την Παναχαϊκλή Που όπως μας λέει η παροιμία ζήσε γάιδαρε να φας τον Μάι τριφύλλι Μπορεί να εκδηλώνεται ο κ. Τσιχριτζής και να πηγαίνει στο γήπεδο που παίζει η Κόρινθος ( αυτό είναι απαράδεκτο γιατί η παρουσία του επηρεάζει τους διαιτητές από την μια και από την άλλη ο πρόεδρος της ένωσης ανήκει σε όλες τις ομάδες από την άλλη) αλλά όμως μόνο όταν θα βάζει ή θα ακυρώνει τέρματα ο διαιτητής ( στο Δερβένι ακύρωσε κανονικό τέρμα) μπορεί να φέρει καμία ισοπαλία .
Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι η ομάδα της Κορίνθου μια φορά βγήκε εκτός Κορίνθου και εισέπραξε τρία τεμάχια. 
Έχετε λοιπόν το δικαίωμα να συνεχίζουν οι νεκροθάφτες της Κορίνθου να  περιφέρουν το εις σήψη ευρισκόμενο πτώμα της και να σκορμπούν τον οίκτο αλλά και την μπόχα ;
Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Κορίνθου με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε 
Ο Μιχάλης ο Τσιχριτζής πρόεδρος της Κορίνθου έγινε πρόεδρος της ένωσης με σκαλοπάτι την Κόρινθο . Τώρα γιατί ανακατεύεται και δεν περιορίζεται στα καινούργια καθήκοντα του; 
Γιατί υπάρχει Ι Κ Α και εφορία και γι αυτό πρέπει η Κόρινθος να μείνει ζωντανή 
Τώρα θα μου πείτε γιατί μετέτρεψα το Αιδώς Αργείοι sε Αιδώς Κορίνθιοι .
Μα γιατί αφήνετε τους Τσιχριτζή και Σωτήρα να διασύρουν την ομάδα της Κορίνθου
Και χωρίς να το θέλω μου έρχονται στο νου τα λόγια του Όσκαρ Ουάιλντ 
"... οι άνθρωποι ονομάζουν τα λάθη τους πείρα"