Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή σε μάθανε και δεν σε πιστεύουν...

Μιχάλης Τσιχριτζής απευθυνόμενος στον Αλέξη Κούγια του είπε :
Αλέξη καλωσόρισες στο σπίτι σου 
Γιασέτ Αραφάτ Διάλεξε τους φίλους σου προσεκτικά Οι εχθροί θα σε διαλέξουν μόνοι τους 
Διαβάσαμε ακούσαμε  και είδαμε ότι ο Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου για την ιστορική επιστροφή του. Και επειδή γνωρίζω τι σημαίνει Αλέξης έψαξα και βρήκα τι είπε γιατί ποτέ δεν περίμενα ότι μπορεί να συνεργαστεί ο Κούγιας  με όλους αυτούς. Χθες δε πριν την ομιλία του του έγραψα ένα άρθρο στο μπλοκ μου και του το έστειλα στο δικηγορικό του γραφείο Ο δε τίτλος του κειμένου ήταν σημαδιακός  Domine, quo vadis?,( Κύριε που πηγαίνεις)
Και από εδώ ήθελα να ρωτούσα τον κ. Τσιχριτζή με ποια ιδιότητα καλωσόριζε  τον Αλέξη  Κούγια. Και το σπουδαιότερο σε πιο σπίτι γιατί μάλλον πάμε εδώ να τα χάσουμε και να μη ξέρουμε και τι λέμε αλλά και τι κάνουμε. Πριν να φύγει ο κ. Τσιχριτζής από την ομάδα της  Κορίνθου  φρόντισε να την πετάξει στα αζήτητα. και να την κάνει άστεγη . Και να έρθει ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος και να ανοίξει η ομάδα παρτίδες με την δικαιοσύνη .
Και έχει την θρασύτητα ο κ. Τσιχριτζής να δέχεται στο ανύπαρκτο σπίτι κάποιον που αυτός έδιωξε χρησιμοποιώντας έναν επενδυτή που ήταν σκέτη απάτη. Και αυτό το γνώριζε γιατί εγώ φρόντισα να τον ενημερώσω με δημοσιεύματα μου
.Πρόσεξε βρε Αλέξη για να μη πληρώσεις και εσύ αυτό το καλωσόρισμα όπως ο Σωτήρης ο Γρανιτσιώτης αυτός που δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στις εκλογές που έγινε πρόεδρος ο κ. Μιχάλης αφού εσύ Αλέξη έχασες . Αλλά όμως διοίκησε με τα χρήματα του Γρανιτσιώτη που του υποσχέθηκε όμως την προεδρία που ποτέ δεν του την έδωσε. Γιατί ξέρει και λόγια μεγάλα να λέει αλλά και ποτέ δεν τηρεί. Έφερε τραμπούκους στη γενική συνέλευση για να μπορέσει να επιβληθεί. Ο δε οικονομικός του απολογισμός πάσχει αφού ένα μέλος της εξελεγκτικής διαμαρτύρεται ότι χρησιμοποίησαν το όνομα τους χωρίς να έχει υπογράψει την έκθεση αφού ο κ. γενικός  της ένωσης δεν τον άφησε να κοιτάξει τις αποδείξεις.
Τώρα για τον κ. Σωτήρα Μαυρονάσο ποινικολόγος είσαι και μπορείς να τον χαρακτηρίσεις.
Αλλά όμως η αλεπού ο Αλέξης πουθενά δεν δεσμεύτηκε και είμαι βέβαιος ότι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.