Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Να γιατί κ. Ανδριανέ τα γήπεδα της Ιταλίας είναι γεμάτα και τα δικά μας άδεια



Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η διαιτησία του Τζιανλούκα Ρόκι στο ντέρμπι ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Ρόμα, καθώς χαρακτηριστικό της απόδοσής του είναι ότι ακόμα τα λάθη του είναι αντικείμενο συζήτησης στη γείτονα χώρα.Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ρόκι δεν πρόκειται να ξανασφυρίξει αγώνα μέχρι και τον Νοέμβριο ενώ επιπρόσθετα δεν θα διευθύνει για φέτος τουλάχιστον, ματς των Ρωμαίων και της ομάδας του Τορίνο.Ο ίδιος ο διαιτητής δεν φαίνεται όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα καθώς μπροστά στην επιτροπή διαιτησίας υποστήριξε ότι το μοναδικό του λάθος ήταν το πέναλτι που δόθηκε στον Πογκμπά που έπρεπε να δώσει φάουλ εκτός περιοχής.
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Αν αυτό που έγινε στην Ιταλία γινόταν στην Ελλάδα μέχρι τέλος Οκτωβρίου δεν θα είχαμε διαιτητή και έτσι θα τέλειωνε και το πρωτάθλημα λόγω μη υπαρχόντων διαιτητών. Γιατί πως είναι δυνατόν να συνεχίσει να διαιτητεύει ο Τριτσώνης με τον Γιάχο που από απόσταση αναπνοής δεν είδαν το πέναλτι του Μανιάτη. 
Στη χώρα μας όχι μόνο δεν έχουμε διαιτησία αλλά το τραγικό είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί οι νέοι γνωρίζουν ότι αν δεν χάσεις την προσωπικότητα σου δεν μπορείς να συνεχίσεις στην Ελλάδα την καριέρα του διαιτητή του ποδοσφαίρου.  . Σε μια εποχή που οι νέοι δεν βρίσκουν εργασία οι σχολές διαιτητών υπολειτουργούν 
Και ας πάρουμε τους Κορίνθιους διαιτητές που νομίζω ότι έχουμε πολύ καλούς αρκεί να τους προσέξουμε και παρατηρούμε πόσοι έχουν θυσιαστεί στον βωμό της σκοπιμότητας. Και επειδή δεν μου αρέσουν τα αόριστα έρχομαι  στα συγκεκριμένα και ερωτώ πως είναι δυνατόν ταλέντα όπως ο Γιάννης Κακριδής  και ο Βασίλης Αστερής ενώ είχαν τα προσόντα τους κρατήσαμε καρφωμένους. Υποχρεώσατε τον πολύ καλό πλάγιο Μιχάλη Καρσιώτη να γράψει ψέματα στο φύλλο αγώνα που με ντοκουμέντα στην τηλεόραση απέδειξα ότι παρά το τεράστιο ταλέντου που διαθέτει ο κ. Καρσιώτης με το έγκλημα διέπραξε δεν έχει θέση στο χώρο της διαιτησίας 
Στη χώρα μας διαιτητές δεν υπάρχουν γιατί το σύστημα έχει ανεβάσει όχι τους καλούς αλλά τους πιστούς. Και θα δείτε πόσα εγκλήματα θα γίνουν στο πρωτάθλημα της Β εθνικής κατηγορίας. Αν δεν φύγει από το πόστο του ο Χριστόφορος  Ζωγράφος που με στοιχεία απέδειξα ότι είναι επικίνδυνος θα έχουμε πολλά επεισόδια στο πρωτάθλημα που παίζει η Α Ε Κ . Και να μη βγει ο κ. Υπουργός και μας πει και πάλι λόγω πένθους δεν θα γίνουν αγώνες.