Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Αθλητικό παραγάδι του Νικηφόρου


Εδώ θα μάθετε ειδήσεις φρεσκότατες που οι άλλοι δεν τολμούν όχι να γράψουν αλλά ούτε και να ακουμπήσουν 



Όταν γράφουμε κάτι δεν θέλουμε να μας αμφισβητούν ορισμένοι που μας γνωρίζουν πολύ καλά.και πως υπηρετούμε την σωστή ενημέρωση. Το διοικητικό συμβούλιο του Π ΑΣ  Κόρινθος  συνεδρίασε ( μπορεί δεκαοκτάδα να μη συμπληρώνουμε συμβούλιο έχουμε και με αναπληρωματικούς μάλιστα ) και μετά τακτικά και αναπληρωματικά μέλη τραβήξανε για να πάνε σε γνωστή ταβέρνα που βρίσκεται  στην Περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Εκεί ειδοποιηθείς έφτασε και ο μοναδικός πρόεδρος για να ανταλλάξουν σκέψεις για την πορεία της ομάδας. Μάλιστα ο κουμπάρος που είναι και αναπληρωματικό μέλος του Δ Σ της Κορίνθου κάθισε δίπλα στο μέγιστο πρόεδρο.

Ο αποκεφαλισμός του κ. Δημήτρη Γκρούτση από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προσωπικά την θεωρώ πράξη απονομής δικαιοσύνης. Γιατί ήταν αδιανόητο να φεύγει ένας Δούρος και στη θέση του να έρχεται ο Δημητράκης. Αυτό δεν το θέλει ούτε και ο Νικηφόρος. Και εδώ δημιουργείται ένα πρόβλημα. Αν μισθός του μέλους της Κ Ε Δ προπληρώνεται πρέπει να γυρίσει πίσω ο Δημητράκης μας είκοσι επτά ( 27) ημερών εργασία.  Αν είναι δεδουλευμένα έχει να παίρνει και τρεις μέρες την αμοιβή του.
Τώρα να δούμε αν θα έχουμε τρικυμία και στην τοπική ΚΕΔ  γιατί μου είναι αδιανόητο να μη είναι μέλος της ο μεγάλος αγωνιστής ο ιδεολόγος Δημητράκης και να είναι άλλοι.Κάτι ήξερα όταν έγραφα ότι ο Ανδρέας Ντούλης δεν θα την βγάλει όλη την ποδοσφαιρική περίοδο.

Όπως είχα γράψει στο μπλοκ μου ο ειρηνικός Ανδρέας Γκολαφινόπουλος ξεσπάθωσε και τα είπε και από την καλή αλλά και από την ανάποδη στον μοναδικό και πανάκριβο πρόεδρο μας Που είναι ένας και σαν αυτόν δεν υπάρχει κανένας . Βέβαια και από πλευρά κορμοστασιάς που όταν περνά από κοντά σου θες δεν θες θα τον καμαρώσεις.
Όπως γνωρίζετε ο κ. Γκολφινόπουλος παρέδωσε τα πάντα από πλευράς διαιτησίας και τώρα άνοιξε νέους δρόμους .Έγινε γενικός αρχηγός της ομάδας Κόρινθος 06. Είμαστε βέβαιοι ότι εκεί θα προσφέρει πολλές και πολύτιμες υπηρεσίες. Και η φωτογροφία που βρήκα να δημοσιεύσω τον παρουσιάζει μαζί με τον Γιωργάρα το καύχημα της Ελληνικής διαιτησίας
Να δούμε αν ο καιρός θα σβήσει αυτή την φιλία . Τώρα θα μου πείτε ποιος επί της γης άνθρωπος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα έρθουν αντιμέτωποι Μιχάλης Τσιχριτζής με  τον Ανδρέα Γκολφινόπουλο. Γι αυτό και ο λαός μας λέει " μεγάλο λουκουμά να φας αλλά ποτέ μεγάλο λόγο να
μη πεις.