Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ντροπή σας να καλύπτετε αυτούς που έκαναν κακό στον Ολυμπιακό Λουτρακίου.






Στις 19.9.2014 υπέβαλα στην διοίκηση του Ολυμπιακού Λουτρακίου την παρακάτω αίτηση μου 

Δικολάβος σημαίνει πρακτικός δικηγόρος που δεν έχει πτυχίο και μπορεί να δικηγορεί μόνον σε κατώτερα δικαστήρια. Στην δε μεταφορική έννοια είναι αυτός που παραποιεί σκόπιμα την  αλήθεια. χρησιμοποιώντας παραπλανητικά στοιχεία. 
Με διέγραψε από μέλος του Ολυμπιακού  η διοίκηση που είχε πρόεδρο τον κ.Ιωάννη Μπολέτη επιχειρηματία με πατέρα επί σειρά δημοτικό σύμβουλο. Τον κ. Γεώργιο Πετρίτση υποψήφιο δήμαρχο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και νυν περιφερειακό σύμβουλο . Πρώην αντινομάρχη Κορινθίας και αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού . κ. Ιωάννη Ρεντούλη  πρόεδρο του ΣΠΑΚ (Σούπερ μάρκετ ) Που όταν ανακάλυψα τις οικονομικές ατασθαλίες που είχαν γίνει στον Ολυμπιακό προσφέρθει να ΣΚΕΠΑΣΕΙ το όλο θέμα  Αλλά εδώ αξίζει να μεταφέρουμε  το πρακτικό όπως έχει γραφτεί 

Τι γράφει το πρακτικό Ο κ. Μαυρογόνατος κατάθεσε δήλωση του κ. Ρεντούλη όπου αναφέρει ότι θα χορηγήσει 30.000 ευρώ σε διάστημα 5 ετών πέραν αυτών που καταβάλλονται από το ΣΠΑΚ για τις εισφορές που δεν έχουν γραφτεί στα βιβλία. 
Και αυτά που δεν είχαν περαστεί στα βιβλία σύμφωνα με τον ορκωτό που όρισε η ανακρίτρια ήταν 163.722.41 ευρώ ή σε δραχμές 55.665.619. Το τραγικό όμως εδώ είναι ότι το σώμα έκανε ομόφωνα αποδεκτή την δήλωση του κ. Ρεντυούλη. Την οποία παρουσίασε στη γενική συνέλευση ο κ. Μ. Μαυρογόνατος ο διευθυντής της πολεοδομίας. Που με καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλακή γιατί έγραψα ότι πήγε να σκεπάσει το όλο θέμα. Βέβαια πήγα στο δικαστήριο χωρίς δικηγόροι για να καταδικαστώ και να πάω στη φυλακή. Αλλά την τελευταία στιγμή έκανε πίσω η γυναίκα μου
Στο εφετείο όμως είχαμε παραγραφή του αδικήματος. Ο κ. Δ. Μπότσης που ήταν ταμίας και οι σύμβουλοι κύριοι Τσίκινης Ν Μαστρογιάννης Β Μπάκος και Σαραντάκος. Και για να μη υστερήσει ο κ. Σακέλλης χωρίς να είναι παρών στο συμβούλιο υπέγραψε την διαγραφή μου. Και όταν ζήτησα την επιστολή του Γεωργίου Μπάκου και την απολογία μου για να μηνύσω όλους αυτούς τους ευυπόληπτους  Δημότες που με διέγραψαν χωρίς να τηρηθεί καμία διαδικασία με απαντούν χωρίς ίχνος τσίπας "...να σημειώσουμε ότι μετά από απώλεια στα γραφεία του συλλόγου δεν υπάρχει το βιβλίο πρωτοκόλλου πριν ντο 2009 οπότε η σημερινή διοίκηση δεν μπορεί να έχει ακριβή εικόνα αν είχε καταχωρηθεί ή όχι η επιστολή ή η απολογία την οποία και αιτήστε. Οπότε η βεβαίωση αυτή δίνεται με επιφύλαξη και σύμφωνα πάντα με αυτά τα στοιχεία που έχουμε παραλάβει από τις προηγούμενες διοικήσεις. Η βεβαίωση αυτή δίδεται μετά σχετική αίτηση του ενδιαφερομένου για δικαστική χρήση. 
Καλά ο γραμματέας είναι ένα νεαρό παιδί εσείς κ. Μπεκιάρη έχετε κάποια ηλικία και έπρεπε να σεβαστείτε τουλάχιστον τα χρόνια σας. Ποια βεβαίωση μου δώσατε που μπορώ να την χρησιμοποιήσω για δικαστική χρήση. 
Και τώρα πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι που δεν μπορώ να μηνύσω κάποιους πουν πήγαν με την διαγραφή μου κόντρα στα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
Το κατεστημένο είναι ανίκητο μου λένε πολλοί. Και εγώ τους απαντώ ότι θα το πολεμώ και μάλιστα με όλες μου τις δυνάμεις. Που είναι πολύ μικρές πλην όμως δεν θα βρεθώ στη θέση του κ. Μπεκιάρη και κάθε Μπεκιάρη να υπογράφω χαρτιά που δεν υπηρετούν την αλήθεια και την δικαιοσύνη.