Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μετά την Δεύτερη αγωνιστική...η εικόνα της πρωτιάς

Η ομάδα αυτή είναι η Θύελλα Πετρίου που είναι ένα χωριό του νομού μας με κατοίκους γύρω τους 400. Και κατά το φετινό τοπικό  πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας νίκησε την ομάδα της Κορίνθου και μάλιστα εκτός έδρας με 0-1 και στο γήπεδο της συνέτριψε την ομάδα στο γήπεδο της τον Πέλοπα Κιάτου Που η Κόρινθος έχει  35.000 κατοίκους  Και το Κιάτο περίπου έχει 12.000 κατοίκου.μια διαφορά των κατοίκων τεράστια. .Και όμως έχοντας έναν γυμναστή τον Λεκουσιώτη που κάνει χωρίς θόρυβο την δουλειά του θεωρεί ότι μπορεί να χτυπήσει ακόμα και πρωτάθλημα Γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι από την γύρω περιοχή και έχει και τρεις παίκτες πολύ καλούς από την Αργολίδα.

Και μοιράζεται την πρώτη θέση με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου που ήταν αρκετοί που πίστευαν ότι ο Ολυμπιακός δύσκολο είναι να συγκροτήσει ομάδα.
Και έρχεται η νέα διοίκηση και παίρνει έναν προπονητή που είναι από τους ελάχιστους που θεωρούν την προπονητική διασκ+έδαση Και αυτός είναι ο Θανάσης Τζαμουράνης που χαλάει την πιάτσα Και  κατεβάζει στους αγωνιστικούς χώρους ένα αξιόμαχο σύνολο με αποτέλεσμα να έχει πετύχει το απόλυτο δυο αγώνες δυο νίκες.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει το μπαμ Θυμάμαι και όταν ήταν προπονητής στον Ισθμιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της κατηγορίας που κανένας δεν το περίμενε.Τώρα όμως εδώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όχι βέβαια αγωνιστικά άλλα για άλλους αστάθμητους παράγοντες.


Και έρχεται και ο Αστέρας Δερβενίου να συμπληρώσει την τριπλέτα των πρωτοπόρων.
Αυτό που έχω διαπιστώσει με την ομάδα αυτή είναι κάτι πολύ πρωτότυπο που πρέπει να αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο.Έχουν κάποιους διοικητικούς παράγοντες που νομίζουν ότι στο ποδόσφαιρο έχουν τετραγωνίσει τον κύκλο. Μιλάνε συνεχώς και κάνουν και ενστάσεις δια τον θόρυβο και μόνο
Υπάρχουν περιπτώσεις που η ομάδα τους έχει σφαγιαστεί και δεν κάνουν την παραμικρή διαμαρτυρία για να μη κακοκαρδίσουν τους διοικούντες το Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Και η ένωσης για την άψογη αυτή συνεργασία τους βραβεύει ατομικά.


Η πρόβλεψης μου  
Από αυτές τις τρεις ομάδες δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τερματίσει πρώτη. Δεν κάνω τον προφήτη αλλά τον άνθρωπο που ξέρει να διαβάζει σωστά τα ... παρασκήνια