Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κάποιοι άνθρωποι αλλάζουν κόμμα για χάρη των αρχών τους και κάποιοι άλλοι αλλάζουν τις αρχές τους για χάρη του κόμματος . WINSTON CHURCHILL

Ο καθηγητής της εγκληματολογίας κ. Πανούσης δήλωσε:
Φώτη, εσύ το διάλεξες με την επιλογή σου.Ο ηγέτης όταν λέει "παραιτούμαι", φεύγει. Δεν παραιτείται και ξεπαραιτείται. Ο πραγματικός ηγέτης ξέρει να ζητάει συγγνώμη και να φεύγει. Δεν μπορεί να έχει συμμετοχή στο 6,2% και καμία στο 1,3%. Αλλιώς μένει μόνος, άμοιρος και μοιραίος».
Πολλές φορές κ. Πανούση σας έχω προκαλέσει να πάρετε θέση επάνω σε τοπικά θέματα αλλά και προσωπικά και εσείς σταματήσατε  και να ακούτε να βλέπετε και να διαβάζετε και δικαιολογημένα γιατί δεν είναι δυνατόν να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να απαντήσετε σε έναν που δηλώνει ότι είναι ερασιτέχνης δημοσιογράφος.
Και θεωρείτε σωστό να γράφετε σε κάθε έκδοση στην  τοπική εφημερίδα το Βήμα του Λουτρακίου 
Που την χρησιμοποιεί ο εκδότης της για να απολαμβάνει οικονομικά οφέλη; Και να μη μου πείτε ότι δεν το γνωρίζετε γιατί έχω γράψει σε συνέχειες  ότι ο κ. Γιαλοψός πλήρωνε για μια διαφημιστική παράνομη πινακίδα το αντίτιμο της μισής τυρόπιτας για το ενοίκιο μιας ημέρας που σημαίνει 25 ευρώ το μήνα. . 
Και μέσα σε δέκα μέρες το 2006 εισέπραξε γιατί τεράστια προσφορά του στην γιορτή του καρνάβαλου  ( μετέδιδε μουσικούλα από το μαγαζί του και ραδιοφωνικά σποτάκια) το ποσό των 4.105 ευρώ. 
Επομένως νομίζω ότι δεν εσείς δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε έλεγχο στον αρχηγό σας  το ανάστημα να τα λέτε αυτά για τον αρχηγό σας αφού δεν παίρνετε θέση σε θέματα που προκαλούν την αγανάκτηση του κόσμου. 
Και αυτή η απάντηση στα παπαγαλάκια όπως εσείς ονομάζετε τους "συντρόφους" μέσα στο κόμμα ότι θα πάτε μετά από την ΔΗΜΑΡ ( για να καλύψετε την πρόταση σας της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ) στο σπίτι σας δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Γιατί εκτός από το αξίωμα του βουλευτή υπάρχουν και πολλά άλλα. .Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών όνειρο κάθε καθηγητή Υπουργός Πρόεδρος οργανισμών
Και χιλιάδες θέσεις που περιμένει προσωπικότητες η πολιτεία για να τις συμπληρώσει 
Μου λένε ότι πολύ παλιά κάνατε μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου ποδηλασία;