Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Κύριε Μ. Τσςιχριτζή δεν μπορείτε με την παρουσία σας στο γήπεδο που αγωνίζεται η Κόρινθος να επηρεάζεται τις αποφάσεις των διαιτητών

Ένας ηγέτης κ. Μιχάλη Τσιχριτζή έχει συγκεκριμένους ρόλους να παίξει  μέσα στον φορέα που διοικεί.
Εσείς  παραιτηθήκατε  από την ομάδα της Κορίνθου για να διοικήσετε το ποδόσφαιρο του νομού και να έχετε και την δυνατότητα να κάνετε και τα ταξίδια στην Ελβετία με τα όχι ευχάριστα αποτελέσματα.
Και ενώ ο κ. Σταματάκης επιδίωξε να λύσει το πρόβλημα της ομάδας της Κορίνθου με την συγχώνευση με την Κόρινθος 06 εσείς πρωτοστατήσατε να μη γίνει. Και φτάσαμε στο σημερινό έκτρωμα που ονομάζεται  ναι μεν Κόρινθος και να διοικείται από τον κ. Σωτήρα  Μαυρονάσο που ήταν η αιτία του υποβιβασμού με την πλαστογράφηση δημοσίου εγγράφου που είναι ποινικό αδίκημα. Και εσείς να έχετε βάλει πλάτη πηγαίνοντας στους αγώνες της Κορίνθου  σαν να είσαστε πρόεδρος . Και οι διαιτητές γνωρίζουν το μεγάλο σας ενδιαφέρον αφού την δεύτερη συνέλευση εσείς την κάνατε  αφού δικός σας ήτα ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του σώματος  που συμπτωματικά  είναι και μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος μου  στην μήνυση που μου έχει κάνει ο κ. Ιατρού . Πολλές συμπτώσεις δεν μπορεί να είναι τυχαίες  και μάλλον κάποιος τις σκηνοθετεί.
Το παραμικρό σφύριγμα του διαιτητή υπέρ της Κορίνθου θα είναι η αιτία δημιουργίας επεισοδίων.
Λαμβανομένων λοιπόν υπόψη όλων των παραπάνω  και σεβόμενος των κόπων των παραγόντων των άλλων ομάδων να μη παρακολουθήσετε πλέον αγώνα της Κορίνθου.
Αν δεν μπορείτε να ξεχωρίστε τον ρόλο του παράγοντα της ομάδας από αυτόν του προέδρου  του φορέα να είσαστε βέβαιος ότι θα σας υποχρεώσω εγώ να το ξεχωρίσετε