Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η Κορινθία απέκτησε ένα στέκι αθλητικό που θα βοηθήσει ποικίλως το ποδόσφαιρο του νομού μας

               corner sports cafe 
           Αποστόλου Παύλου- Πυλαρινού  Κόρινθο
                        τηλέφωνο 27410 28780
 


Δυο νέοι άνθρωποι η κόρη και ο γαμπρός του δικού μας μέσα στο χώρο  του ποδοσφαίρου Βασίλη Δελή  έστησαν στην Κόρινθο και στη γωνία  ( από εκεί και το CORNER ) Αποστόλου Παύλου και Πυλαρινού  ( πρώην Καλκούνου)  μια όμορφη και πάνω απ όλα ζεστή   αθλητική και όχι μόνο γωνιά που μπορείς να απολαύσεις από δυο τηλεοράσεις που  υπάρχουν όλα τα ποδοσφαιρικά γεγονότα .Και το σπουδαιότερο απ όλα με την ανάλογη κριτική  δημιουργώντας μια εξέδρα φανατισμένη  αλλά πάνω απ όλα πολιτισμένη.
Το φαντάζομαι αυτό το στέκι να εξελιχθεί  πάντα υπό την εποπτεία του πολύπειρου αθλητικού δημοσιογράφου Βασίλη  Δελή  σε μια κυψέλη αθλητική και έτσι δικαιωματικά να  πάρει τον τίτλο της πολύ παλιάς τηλεοπτικής αθλητικής  εκπομπής του πασίγνωστου  Γιώργου Γεωργίου  το Καφενείο των Φιλάθλων .
Είμαι βέβαιος ότι μόλις γίνει γνωστή στους φιλάθλους η γωνιά αυτή θα πρέπει η συζητήσεις οι αθλητικές να ξανά ζωντανέψουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Γιατί είναι σίγουρο  ότι εκεί θα γίνονται οι δίκες και οι φίλαθλοι δεν θα περιμένουν τον Κυριάκο Θωμαϊδη να τον δουν κάθε Δευτέρα αφού θα υπάρχει δίκη επί καθημερινής βάσεως.
Εξάλλου πρέπει όλοι να τιμήσουμε τα παιδιά του Βασίλη Δελή  στην προσπάθεια τους αυτή. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχει προσφέρει στα δικά σας παιδιά  με την πένα του ο Βασίλης.
Στο στέκι αυτό μπορεί να βρεις τα πάντα  γιατί μόνο με καφέ δεν υπάρχει ζεστή ατμόσφαιρα.