Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Σωτήρα Μαυρονάσο :όσο και να προσπαθήσει ο Μιχάλης Τσιχριτζής δεν θα μπορέσει να σε κρατήσει πρόεδρο


Αυτή είναι μια ιστορική φωτογραφία  που πρέπει να μπει στο βιβλίο της ιστορίας της Κορίνθου με την λεζάντα :Δυο ηγέτες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου ο Μάριος Σταματάκης και ο Σωτήρας Μαυρονάσος που θεωρούν αυτούς που τους ακούνε ότι  έχουν πάθει γεροντικό μαρασμό. Και το πλέον τραγικό εδώ είναι ότι και οι ίδιοι αν και έχουν καταλάβει ότι οι ενέργειες   των θυμίζουν ποντιακό ανέκδοτο  και όμως προσπαθούν πρώτα αυτοί να πιστέψουν  ότι βαδίζουν σωστά. Και την πίστη των να αγωνίζονται  να την μεταφέρουν και στους φιλάθλους Και ενώ μιλούν και βρίσκονται στην τρελή χαρά εγώ τους φωνάζω με όλη την δύναμη της ψυχής μου :
Ντροπή σας και το θεωρώ απύθμενο θράσος να εμφανίζεστε ενώπιον των φιλάθλων αραδιάζοντας μπούρδες και μόνο μπούρδες

Σωτήρας Μαυρονάσος

Τόλμησε και υποστήριξε στην συνέντευξη που έδωσε « …υπάρχουν και άλλοι πιο χειρότεροι από εμάς.»
Και αναφερότανε στις πλαστογραφήσεις  που είχε κάνει και είχαν οδηγήσει την ομάδα σε υποβιβασμό. Ναι μας λέει ο Σωτήρας αμάρτησα  και ζητώ συγνώμη αλλά και οι άλλοι έκαναν χειρότερα. Πλην όμως πάνω από δυο χρόνια τιμωρία που τιμωρήθηκε ο Σωτήρας κανένας δεν έφαγε. Επομένως τιμωρήθηκε με την ανώτατη ποινή .
Όταν σ άκουγα κ. Σωτήρα θυμήθηκα ένα ανέκδοτο που λέγαμε όταν είμαστε μαθητές του γυμνασίου
Ήταν δυο σκασιάρχες και λογάριαζαν που θα πάνε για να περάσει η ώρα μια και δεν πήγαν στο σχολείο
Λέει ο πρώτος Θα πάμε στο κινηματογράφο αν υπάρχουν οι τρεις προϋποθέσεις . Η πρώτη αν υπάρχουν χρήματα που δεν έχουμε.
Και πετάγεται ο δεύτερος και είπε  δεν χρειάζεται να μας αναπτύξεις τις δυο άλλες.
Αυτό ισχύει με τον Σωτήρα Μαυρονάσο Πλαστογράφησες κύριε με αποτέλεσμα να γελοιοποιηθεί η ομάδα δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μας παρουσιάζεσαι ως Σωτήρας.
Είπες πολλά για να δικαιολογήσεις τα εγκλήματα που έχεις κάνει γενικά στο ποδόσφαιρο και από την άλλη ότι η συμμετοχή σου στα διοικητικά αποτελείς ηρωική πράξη.
Αυτά όχι σε μένα επειδή γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να διοικείς μια ομάδα. Αφού διέλυσες την Κόρινθο πήγες στα Μέγαρα και έκανες το ίδιο με τον ιστορικό Βύζαντα . Μιλησες και είπες τόσα άχρηστα και ούτε καν δεν αναφέρθηκες γιατί έφυγαν δυο προπονητές που εσύ τους είχες φέρει.
Μίλησες για  είκοσι δυο ( 22( παίκτες και δεν μπόρεσες να συμπληρώσεις δεκαοκτώ (18) παίκτες στους αγώνες .
Πρωτοκλασάτα ονόματα της Κορίνθου  πήγαν σε ομάδες με μικρότερη ιστορία γιατί δεν σε εμπιστεύονται.
Όλα αυτά σου δείχνουν την πόρτα εξόδου από το χώρο του ποδοσφαίρου και εσύ δεν το έχεις καταλάβει
Ναι η Κόρινθος πρέπει να διαλυθεί γιατί η συνέχεια της θα αποτελεί διασυρμό μιας ομάδας που έγραψε χρυσές σελίδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Αναλάβατε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη να διοικήσετε την Κόρινθο επειδή είσαστε μαζί με τους διαφόρους άλλους που ήταν πρόεδροι ( Τσιχριτζής –Τσουμάνης – Μαυρονάσος –Μπεθάνης εσύ τους ονόμασες ) υποχρεωμένοι να πληρώσετε οφειλές προς το δημόσιο ή στο Ι Κ Α αν διαλύετο ή συγχωνευόταν η Κόρινθος . Γι αυτό έφερε και τον Πανιώνιο και τα ποδοσφαιρικά στέκια και ψήφισαν ο κ. Τσιχριτζής.  Όχι για να σωθεί η Κόρινθος αλλά οι ίδιοι.

Και είπες κάτι για το οποίο πρέπει να απαντήσει ο ίδιος  που εγκωμίασες . Δήλωσες ότι πολυτιμότερος συνεργάτης μου ήταν ο κ. Μάριος  Σταματάκης. Αν αυτό αληθεύει τότε έχουμε συνένοχο