Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή ντροπή σου να μηνύεις τον Γιάννη Σουρτζή και με ψευδές κατηγορητήριο

."ουδείς ασφαλέστερος εχθρός απ' τον ευεργετηθέντα αχάριστο..."

Τον Γιάννη Σουρτζή τον γνωρίζω από το 1987 που ήταν κοντά στον Άγγλο παράγοντα της Α Ε Κ Ανδρέα Ζαφειρόπουλο .
Τον έζησα στο νομό Κορινθίας που έδωσε την στοργή του στις ομάδες και στους παράγοντες που ήθελαν να το παίξουν μια και ποτέ δεν προσέφεραν στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο το παραμικρό. 
Αυτοί λοιπόν οι απίθανοι πλησίασαν τον Γιάννη και νόμισαν ότι βρήκαν να κάνουν μνημόσυνο  με κόλλυβα  του Γιάννη Σουρτζή 


Οι Κινέζοι λένε ότι μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις . Και εγώ ο ανώνυμος θέλω να προσθέσω ότι μια φωτογραφία  μπορεί να αποδείξει πόσο ύψος μπορεί να έχουν οι  άνθρωποι που θέλουν να το παίξουν ηγέτες.
Ο Μιχάλης ο Τσιχριτζή πάτησε επάνω στα αχνάρια που χάραξε ο Γιάννης ο Σουρτζής και έγινε πρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας Γιατί η φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε τα λέει όλα, 
Γιώργος Πετρόπουλος -- Θανάσης Ευθυμίου-- Γιάννης Ναυτόπουλος-- Χαράλαμπος Σπανός --  είναι οι σημερινοί σύμβουλοι του κ. Τσιχριτζή  Και οι άλλοι οι παρατρεχάμενοι του
Και λένε παρών σε μια συγκέντρωση που έκανε ο Γιάννης για να διεκδικήσει την διοίκηση της ένωσης. Όχι γιατί ήθελε αξιώματα αλλά για να προσφέρει στα νιάτα του νομού μας Αυτό το είδαν και το εκμεταλλεύτηκαν οι επαγγελματίες παράγοντες με πρώτο και καλύτερο τον κ. Μιχάλη Τσιχριτζή τον μουλωχτό. 
Και πήρε την μαγιά που έφτιαξε ο Γιάννης  για να φτιάξει το ψηφοδέλτιο του. Και αυτοί που ήταν δίπλα στον Γιάννη τον πούλησαν 
Μέχρι εδώ όλα είναι φυσιολογικά γιατί αυτή είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν ατομικό βάρος και αλλάζουν μετερίζια και φίλους. Είναι οι λεγόμενοι όπου φυσάει ο άνεμος .
Μα εδώ έχουμε την κορύφωση της θρασύτητας από τον Μιχάλη Τσιχριτζή. Που αισθανόμενος ανασφάλεια ήθελε να παρουσιασθεί ως δυνατός ενώ είμαι βέβαιος ότι συνεχώς τρέμουν τα πόδια του.Και έτσι τόλμησε τον ευεργέτη του ο κ. Τσιχριτζής όχι να τον μηνύσει ( γιατί θα υπήρχε ακροατήριο και περισσότεροι από τον έναν μάρτυρα) αλλά να του κάνει αγωγή  για να τα οικονομίσει και όχι για την αποκατάσταση του.
Ο Γιάννης ο Σουρτζής είπε και στην τηλεόραση αλλά και στη γενική συνέλευση ότι οι άνθρωποι της ένωσης που πηγαίνουν ως παρατηρητές τις αμοιβές των να τις καταθέτουν σε ένα κοινό ταμείο για τους τραυματισμούς των παικτών 
Αυτή την πεντακάθαρη δήλωση την οποία σε ελεύθερη μετάφραση την έκανε ο κ. Τσιχριτζής δυσφημιστική Ισχυριζόμενος ότι ο κ. Σουρτζής είπε ότι έχει πάρει χρήματα από την Ε Π Ο

Και ερχόμαστε στο σήμερα   

Στο γήπεδο Γ Καραϊσκάκης σήμερα παίζουν οι ομάδες του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για το κύπελλο της Ελλάδος.
Και η Ε Π Ο όρισε παρατηρητή του αγώνα για θέματα τάξης να είναι ο πρόεδρος της ένωσης κ. Μιχάλης Τσιχριτζής  με βοηθό τον κ. Βράκα που είναι ο γενικός γραμματέας της ένωσης. Και για την διευκόλυνση σας τον ονομάζουμε ο κ. επειδής για γραμματικούς και μόνο λόγους.
Αυτοί οι  δυο κύριοι θα πάρουν κάποια αμοιβή αυτή και μόνο αυτή να την έβαζαν αντί στην τσέπη τους σε ένα ταμείο που θα έφερε την ονομασία αλληλοβοήθεια του ποδοσφαιριστού Για να μη βρεθεί σε δύσκολη θέση ο κ. Τσιχριτζής  και τα κοπέλια του έκανε αγωγή στον Σουρτζή και τον κατηγορεί ότι είπε ότι είχε πάρει 60.000 ευρώ.
Σήμερα θα μπορεί να μας δηλώσει πόσα πήρε ο κ. Τσιχριτζής  και ο κ. Βράκας για να βγάλουμε πόσα θα μπορούσε να είχε το ταμείο αλληλοβοηθείας του Κορίνθιου ποδοσφαιριστή στα πέντε χρόνια που διοικεί ο κ. Τσιχριτζής Αν βάλουμε 500 ευρώ τον μήνα μας κάνουν 5 χρόνια Χ10 μήνες Χ 500 = 30.000 ευρώ. Και οι παρατηρητές διαιτησίας 2.000 ευρώ Χ10 μήνες Χ 5 χρόνια = 100.000 ευρώ. Που όμως θα απουσίαζαν από τις τσέπες των εργατών του ποδοσφαίρου Στα πέντε χρόνια θα είχαμε ένα κεφάλαιο 130.000 ευρώ . Και όπως είναι γνωστόν ο Έλληνας μπορεί άνετα να σε σκοτώσει αν βάλεις χέρι στο πορτοφόλι του.

Και ας πάμε μερικά χρόνια πίσω 

Και όταν τον όρισε  ο Γιώργος Ορφανός στην επιτροπή ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δέχτηκε υπό έναν όρο. Να μη παίρνει τα οχτακόσια (800) ευρώ τον μήνα που ήταν οι αποδοχές του προέδρου και των μελών της επιτροπής. Και δεν σταματά το μεγαλείο του ανθρώπου εδώ ( που θα του ζητάω εσαεί συγνώμη  γιατί ήμουνα στις εκλογές του  2009 απέναντι του  ) αλλά έχουμε μκαι άλλα δείγματα ανιδιοτέλειας. Το 1974 όλοι οι πρόεδροι των ενώσεων νομίζω και οι γενικοί γραμματείς πήγαν στην Αμερική με έξοδα του Ελληνικού λαού για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου. Δυο δέχτηκαν να επιβαρύνουν τον Ελληνικό λαό. Ο Σπύρος Νίκας  και ο αείμνηστος Παναγιώτης Σαλπέας πρόεδρος της Ε Π Σ Πειραιώς. Μα και το 2004 στην Πορτογαλία  για το Ευρωπαϊκό και εκεί δεν πήγε ο Σπύρος Νίκας. γιατί σεβόταν και σέβεται τον χρήμα του Ελληνικού λαού. Και τα μεν έσοδα του Σπύρου Νίκα δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά του κ. Τσιχριτζή.
Και όμως ολόκληρος πρόεδρος για να αυξήσει τα οικονομικά του πήγε να κάνει τον παρατηρητή όπως έκανε και στον τελικό του αίσχους . Μόνο που εκεί είχε παρέα χωρίς τίτλο τον φίλο του αστυνομικό κ. Ιατρού.
Σκέπτομαι να έκαναν την πρόταση στον κ. Νίκα να πάει παρατηρητής σε αγώνα. Δεν νομίζω ότι θα τολμούσε ανθρωπος επί της γης να κάνει την πρόταση αυτή

Κύριε  Μιχάλη Τσιχριτζή
Ο Πιττακός ο Μυτιληναίος επιμένει ότι η αρχή φανερώνει τον άνδρα. Και εσύ  πλήρως τον επαλήθευσες  αλλά στο αρνητικό.
Ο δε ορισμός σου στην θέση του παρατηρητή δικαιώνει τον Γιάννη Σουρτζή τον ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΉ  που μερικοί ιδιοτελείς αφού τον εκμεταλλεύτηκαν τον πούλησαν. Και εσύ  κ. Μιχάλη προχώρησες ακόμα περισσότερο του έκανες ΑΓΩΓΗ  Και καλά του έκανες γιατί στην χώρα αυτή για να βρεις Νίκα και Σουρτζή πρέπει να ψάξεις πολύ. Και το τραγικό είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεις.
Τώρα μια ολόκληρη Ελλάδα θα επιθυμούσε να πάρει την αμοιβή του παρατηρητή θέση που λόγω... θέσεως ( προέδρου της ένωσης) την πήρες για να αυξήσεις τα έσοδα σου .

Και έρχεται και η θυσία της  λαϊκής 


Μπράβο σου ρε Μιχάλη και κ. Επειδής που φάγατε  όλους αυτούς που πήγαιναν μέχρι σήμερα.παρατηρητές  Τώρα αν την θέση του Αδάμ την παίρνει ο κυρ Μιχάλης ή ο κυρ Επειδής δύσκολοι καιροί γιατί και οι μεγάλοι και σε ηλικία και αξιώματα  πηγαίνουν στην Λαϊκή