Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μάριο Σταματάκη: Οι ηγέτες ούτε κρύβονται ούτε σιωπούν.!!!

Εδώ είμαι και πάλι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι εκτιμώ βαθύτατα τον Γιώργο Φιλιππακόπουλο  για την προσφορά του στα νιάτα. Και όποιος έχει αντίρρηση σε αυτά που γράφω τον προκαλώ σε δημόσιο διάλογο.
Γιατί εγώ δεν σιωπώ όπως κάνει ο κ. Τσιχριτζής που νομίζει ότι έχει δικαίωμα να μη απαντά στις αιτήσεις που του κάνω.
Στη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος  είπε ότι ο κ. Φιλιππακόπουλος πήγε και τους έδωσε κάτι σφραγίδες αν θυμάμαι καλά. Ρώτησα τον κ. Φιλιππακόπουλο και μου είπε ότι τίποτα δεν παρέλαβα και επομένως και τίποτα δεν παρέδωσα.
Μα αυτό που όπως έγραψα μοιάζει με βόμβα μεγατόνων  είναι αυτά που είπε ο Γιώργος Γιαννίκος που είναι δικηγόρος και επομένως γνωρίζει τι λέει καλύτερα από οποιονδήποτε.
Είπε ότι στις 17 Ιουλίου του 2014 μια μέρα μετά την συνεδρίαση της πρώτης  Γενικής συνέλευσης συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο και συνέταξε πρακτικό βάσει του οποίου εξουσιοδοτείται ο Γραμματέας Φουρναράκης όπως υπογράψει δυο συναλλαγματικές αξίας 87.690 ευρώ που είναι η οφειλή της Κορίνθου προς τον κ. Σταματάκη Για όλες αυτές τις πρωτάκουστες ενέργειες αναφερθήκαμε στο χθεσινό μας δημοσίευμα. Σήμερα επανερχόμαστε γιατί ρωτήσαμε τον κ. Φιλιππακόπουλο να μας πει αν έχει υπογράψει κάποιο δεσμευτικό για την ομάδα της Κορίνθου πρακτικό.
Και ο κ. Φιλιππακόπουλος μας είπε ότι μετά την γενική συνέλευση που έγινε στις 16 7 2014 ποτέ δεν συμμετείχα σε καμία συνεδρίαση του Δ.Σ της Κορίνθου. Και ως είναι ευνόητο καμία υπογραφή δεν έχω βάλει πουθενά. 
Βέβαια ο κ. Γιαννίκος διευκρίνισε ότι κάτω από τις υπογραφές δεν υπάρχουν ονόματα.
Κύριε Σταματάκη όλα αυτά ειπώθηκαν την περασμένη Πέμπτη και δεν πήραμε ούτε μια απλή καλημέρα σας από τότε.
Η σιωπή για την ομάδα της Κορίνθου δεν είναι χρυσός. Ίσως αυτό να ισχύει για κάποιους ή για κάποιες
Προσωπικά παραμένω με την πένα μου εφ΄ όπλου λόγχη και ποτέ παρά πόδα.
Περιμένω κ. Σταματάκη να διαβάσω κάπου ότι θα μιλήσετε. Και να είσαστε βέβαιος ότι θα είμαι εκεί αξημέρωτα