Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Κύριοι Τσιχριτζή Σταματάκη και Μαυρονάσο σταματήστε να διασσύρετε την ομάδα της Κορίνθου. και να τα σκεπάζετε όλα με μια περίεργη σιωπή


Αυτά που συνεχίζονται να γίνονται στην ομάδα της Κορίνθου και κανέναν δεν συγκινούν Προσωπικά με προβληματίζουν  η όχι σωστή αντιμετώπιση  τρομερών προβλημάτων που υπάρχουν στην ομάδα. Και  από την άλλη έχουμε την σιωπή όχι των αμνών αλλά αυτών που λύνουν το ζωνάρι τους για να καυγαδίσουν .
Πρώτο Θέμα Στο ημιχρόνιο του αγώνα Κύψελος -- Π.Α.Σ Κόρινθος  ο ψηφισμένος από τους ανθρώπους του κ. Τσιχριτζή πρόεδρος Σωτήρας Μαυρονάσος ( ναι είναι το ίδιο πρόσωπο που υποβίβασε την ομάδα της Κορίνθου με την πλαστογράφηση ασφαλιστικής ενημερότητας) έβγαλε έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας τον προπονητή και σε άπταιστη Γαλλική ( την οποία γνωρίζω πολύ καλά αφού την έχω ακούσει στο γήπεδο του Σολωμού) μίλησε στους παίκτες. Και όταν τελείωσε είπε στον προπονητή να μπει μέσα και να συνεχίσει το έργο του.
Πλήρης εξευτελισμός των θεσμών ( ποδοσφαιριστών και προπονητή) αλλά μη υπαρχούσης άλλης λύσεως ο κ. Σωτήρας κάνει όχι τον μάγκα αλλά τον ...μαχαλόμαγκα.
Δεύτερο Θέμα Όταν γίνεται αλλαγή διοικητικού συμβουλίου σε μια ομάδα οι απερχόμενοι παραδίδουν και οι ερχόμενοι παραλαμβάνουν.
Στην ομάδα της Κορίνθου όμως δεν έχουν ακολουθήσει αυτή την διαδικασία. Ο κ. Σταματάκης αν και ήταν πρόεδρος της διοίκησης της Κορίνθου που μας κούνησε το μαντήλι αρνείται να παραδώσει το ταμείο της ομάδας. χωρίς όμως να είναι ταμίας. Εμείς κάνουμε αυτή την καταγγελία και περιμένουμε να μας απαντήσουν οι κύριοι Τσιχριτζής ( προσπάθησε να πείσει τον κ. Σταματάκη να παραδώσει το ταμείο αν και δεν ήταν ταμίας αλλά στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα ) . Σταματάκης και  Σωτήρας Μαυρονάσος αν αυτά που γράφω υπηρετούν την αλήθεια.