Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Κύριε Ανδριανέ αποδοκίμασαν τον πανίσχυρο Βαρδινογιάννη ενώ τον δυστυχή κατσούλη τον έστειλαν στο τάφο...

Διαβάζω 
ΕΝΤΑΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Εβριζαν την οικογένεια και έφυγε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

Εβριζαν  την οικογένεια και έφυγε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης
Η υβριστική συμπεριφορά μερίδας οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη οδήγησε τον Γιώργο Βαρδινογιάννη σε αποχώρηση από το ΔΑΚ Ναυπλίου, όπου είχε βρεθεί σε φιλικό παλαιμάχων των «πράσινων» και του Πανναυπλιακού.
Η αναμέτρηση είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (13/10), με τα έσοδά της να διατίθενται για τη λειτουργία των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.
Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης έδωσε το παρών (σ.σ. ήταν προγραμματισμένο να τιμηθεί) και όταν έγινε αντιληπτός από τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού» άρχισαν τα υβριστικά συνθήματα για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Ο «καπετάνιος» πήγε κοντά τους, μίλησε μαζί τους, αλλά «λύση» δεν βρέθηκε και έτσι αποχώρησε από το γήπεδο.

«Ο λόγος της αποχώρησής μου ήταν σαφής. Παραμένουν οι ίδιοι λόγοι. Δυστυχώς η Πολιτεία δεν έκανε τίποτα για να το αλλάξει. Μιλάνε όλοι για χουλιγκανισμό, αλλά δεν κάνει και κανείς τίποτα για να τον σταματήσει. Με ευχολόγια δεν σταματάει», τόνισε στους δημοσιογράφους κατά την αποχώρησή του ο Γιώργος Βαρδινογιάννης. Όταν ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό, ξεκαθάρισε: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ...»
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Η πολιτεία έχει έναν και μοναδικό ρόλο Την προστασία του πολίτη από τα στοιχεία αυτά που αποτελούν τα παράσιτα της κοινωνίας μας. 
Και κάθομαι και σκέπτομαι όταν ένας πανίσχυρος  αθλητικός οικονομικός και γενικά κοινωνικός παράγοντας αποδοκιμάζεται όπως είναι ο Γιώργος ο Βαρδινογιάννης τότε ο θάνατος του αείμνηστου Κατσούλη είναι ένα τυχαίο γεγονός. Μια και η πολιτεία αδυνατεί να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή. 
Και βρίσκονται μερικοί αλήτες και μετατρέπουν μια αθλητική εκδήλωση που είχε ιερούς σκοπούς σε οχλαγωγία και αναγκάζουν έναν φίλο του ποδοσφαίρου για να μη γράψω ευεργέτη να αποχωρήσει από το γήπεδο. 
Και αυτό το επεισόδιο κ. υπουργέ του Αθλητισμού έγινε στη εκλογική σου περιφέρεια. Που σημαίνει ότι δεν σε σεβάστηκαν 
Επιτέλους κάποιοι θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη έδωσε αίγλη στον Παναθηναϊκό και για την σημερινή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν φταίει ούτε αυτή  ούτε και ο Αλαφούζος.
Η πολιτεία είναι υπεύθυνη που προστατεύει όλη αυτή την αλητεία που δεν γνωρίζουμε ποιους σκοπούς υπηρετούν. Και είναι ένα το βέβαιο όχι την ομάδα που δηλώνουν ότι είναι οπαδοί.