Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Domine, quo vadis?,( Κύριε που πηγαίνεις)


Αλέξη Κούγια 

Ποινικολόγο -Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή --Ιδιοκτήτη της Π Α Ε Παναχαϊκή --Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κορίνθου--Φίλο του Σωτήρα Μαυρονάσου.


Ο Κομφούκιος κάπου γράφει : "Όταν δεις έναν άξιο άνθρωπο προσπάθησε να τον μοιάσειςΌταν δεις έναν  ανάξιο άνθρωπο τότε κοίταξε τα μέσα σου."
Επειδή σε θεωρώ ικανό άτομο αλλά με αυτούς που πας να συνεργαστείς ( συγκεκριμένα με τον Σωτήρα Μαυρονάσο ) επειδή τους θεωρώ επικίνδυνους μου έρχονται στο νου τα ιστορικά λόγια  Domine, quo vadis?,( Κύριε που πηγαίνεις
Γιατί πληροφορήθηκα ότι σήμερα Τετάρτη θα δώσεις  συνέντευξη τύπου με θέμα που εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω ούτε και ο κ. Μαυρονάσος  που ευρισκόμενος σε απελπιστική θέση σε ανήγγειλε ως δεκανίκι για να μπορέσει να πορευθεί .
Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κορίνθου δεν μπορεί να γίνεις  γιατί δεν έχεις ψηφιστεί από την γενική Συνέλευση.
Μα ούτε και ο Σωτήρας έχει ψηφιστεί αφού το σώμα που έκανε τις εργασίες του ανώτατου οργάνου οι περισσότεροι απέκτησαν το δικαίωμα να ψηφίσουν πληρώνοντας δέκα (10) ευρώ Και είμαι βέβαιος αυτό ισχύει και για τον εκλεγέντα πρόεδρο και γραμματέα της συνέλευσης.
Έπρεπε το σώμα να βγάλει διοικητικό συμβούλιο γιατί αν συγχωνευόταν η ομάδα τα χρέη προς το δημόσιο έπρεπε να τα πληρώσουν οι πρόεδροι και μέσα σε αυτούς ήταν ο κ. Τσιχριτζής και ο κ. Μαυρονάσος Και φτάσαμε στην παροιμία Παρά να τα πάρει άλλος, κάλλιο εγώ που ‘μαι κουμπάρος.

Επειδή δεν με καλέσανε  να έρθω στη συνέντευξη που θα δώσεις σου κάνω τις παρακάτω ερωτήσεις

1—Θα είσαι μέλος ενός διοικητικού συμβουλίου που θα υπάγεται στην ένωση που πρόεδρο έχει τον Μιχάλη Τσιχριτζή που σου έκλεψε την εκλογή χρησιμοποιώντας εν γνώσει έναν επενδυτή που δεν είχε μαντήλι για να κλάψει; Και όταν ξεσκεπάστηκε η σκηνοθεσία  δεν γύρισε την εντολή σχηματισμού Δ Σ αλλά συνέχισε αφού χρησιμοποίησε  τα χρήματα του Σωτήρη Γρανιτσιώτη που είχε αποκλειστεί από την ψηφοφορία επειδή δεν ήταν μέλος της Κορίνθου. Με την υπόσχεση ότι θα του παραχωρήσει την προεδρία.Υπόσχεση που ποτέ δεν τηρήθηκε. 
2—Θα είσαι μέλος του Δ Σ μιας ομάδας που ο κ. Τσιχριτζής όταν ήταν πρόεδρος εν γνώσει του χρησιμοποίησε τον τιμωρημένο παίκτη Καφαντάρη για να μηδενιστεί η ομάδα και να χάσει το πρωτάθλημα. Και επειδή οι τέσσερις βαθμοί που έχασε με τον μηδενισμό δεν ήταν αρκετοί έδιωξε και τον καλύτερο ποδοσφαιριστή Τσέροβιτς χωρίς κανένα λόγο για να φέρει αποτελέσματα ακόμα και μέσα στο γήπεδο της η ομάδα που κανένας δεν μπόρεσε ποτέ να δικαιολογήσει. Και ποτέ δεν μας είπε ο κ. Τσιχριτζής γιατί έδιωξε τον προπονητή  Παναγιώτη Τζαναβάρα που σήμερα είναι προπονητής της ομάδας Νίκη Βόλου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
3—Θα συνεργαστείς με έναν παράγοντα που υποβίβασε την ομάδα  όχι ποδοσφαιρικά αλλά …ποινικά
4—Μπορεί ιδιοκτήτης Π Α Ε να είναι και μέλος του Δ Σ ερασιτεχνικού σωματείου;

Αυτά θα ρωτούσα αν με καλούσαν συνεργάτες σου στη συνέντευξη που θα δώσεις