Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Σωτήρα Μαυρονάσο:η θρασύτητα δεν είναι προσόν του ηγέτη

Σωτήρα Μαυρονάσιο η θρασύτητα σου φρένο δεν έχει. Πήραμε θέση και γράψαμε ότι έχεις δίκιο μια και δεν έγινε καμία παράδοση από τον κ. Μάριο Σταματάκη.
Ζητάμε και έχουμε απαιτήσεις όταν και εσύ κ. Σωτήρα είσαι σωστός.
Έγινες πρόεδρος της ομάδας τον Νοέμβριο του 2009 και δεν είδαμε έναν οικονομικό απολογισμό. Και όταν παρέλαβε την Κόρινθο ο κ. Μπεθάνης θυμάμαι ότι του έκανα ερώτηση αν είχε παραλάβει από εσένα ταμεία και τα σχετικά μου απάντησε ούτε μια κόλα χαρτί. Πολλές φορές και είχα γράψει  αλλά και στην τηλεόραση είχα πει ότι δεν είδα ποτέ οικονομικά στοιχεία της Κορίνθου. Εσύ Σωτήρα μπορείς λοιπόν  να μας πεις τι παρέδωσε στον ςΜπεθάνη;.
Ενώ αν θυμάμαι καλά σου  παρέδωσα πλήρη οικονομική εικόνα. Και μάλιστα σου είχα τονίσει ότι και ανιψιός του Ωνάση να είσαι δεν θα μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις της Κορίνθου.
Και μέσα στις υποχρεώσεις ήταν και 1.400 ευρώ τα τυπογραφικά των εισιτηρίων διαρκείας που τα είχα πληρώσει εγώ και από τότε περιμένω να εξοφλήσετε την υποχρέωση σας αλλά εις μάτην.
Ο κ. Γιαννίκος έθεσε τα θέματα πολύ καλά γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει και ούτε είχε καμία συνεργασία με τον κ. Σταματάκη. Ενώ εσύ τον έκανες αμέσως αντιπρόεδρο μια και ήσουνα συνεργάτης του όταν ήταν πρόεδρος. Που σημαίνει ότι έπαιρνες πληροφορίες κατευθείαν από τον κ. Σταματάκη Κάθε φρούριο πέφτει από μέσα με τον Δούρειο Ίππο. Και ο γιατρός συνέχισε και συνεργάστηκε με όλους τους προέδρους και κάνοντας αρχή με την αφεντιά σου.
Να γιατί μπερδεύεις τα πράγματα λόγω υποχρεώσεων ενώ ο κ. Γιαννίκος είναι απαλλαγμένος από δεσμεύσεις και δεν λέει μισόλογα .