Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Αλέξη Κούγια δυστυχώς η μπόχα που βγάζει η ομάδα της Κορίνθου δεν μπορεί να σκεπαστεί


Αν μου ζητούσαν να βάλω λεζάντα κάτω από την φωτογραφία αυτή θα ήμουνα σε πολύ δύσκολη θέση.γιατί υπήρχε κίνδυνος να παρεξηγηθώ γιατί απουσιάζει ο τρίτος της παρέας που είναι ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ο Αλέξης μαζί με τον Σωτήρα δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και αποθεώθηκαν στο Ξενοδοχείο Εφύρα από είκοσι πιστούς φιλάθλους που οι οκτώ ήταν δημοσιογράφοι. . Κανένας δεν κατάλαβε από αυτούς τους τρεις   ότι οι  φίλαθλοι δεν απέχουν από την ομάδα της Κορίνθου αλλά από αυτούς που την διοίκησαν τα τελευταία δέκα χρόνια.
Και ας έρθουμε πρώτα σε σένα Αλέξη  Κούγια που δεν έφυγες από την ομάδα με ζητωκραυγές αλλά με επεισόδια  Και θυμάμαι ενώ εσύ έδινες κάποιοι που τίποτα δεν είχαν προσφέρει σε αποδοκίμασαν  Και έρχεσαι μετά από ένδεκα χρόνια και μιλάς προς τους φιλάθλους και να πεις να ξεχαστεί το παρελθόν.
Και έρχεται ένας φίλαθλος Αλέξη που έζησε όλα τα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας και σε ρωτάει ωμά  Αλήθεια ξέρεις ποιους ήρθες να βοηθήσεις.τι θα του απαντήσεις.
Πιστεύω ότι δεν τολμούσες να   του έλεγες πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν  Και συνεχίσει τις ερωτήσεις και καπάκι σου πει  Ενώ ήμουνα έτοιμος να χειροκροτήσω πρωταθλήτρια την Μπάρτσα ο κ. Τσιχριτζής μου στέρησε αυτή την χαρά.  διώχνοντας τον προπονητή Τζαναβάρα χωρίς κανένα λόγο. ενώ πήγαινε η ομάδα μπροστά και άνετα για να κόψει το νήμα.  Χρησιμοποιεί τον Καφαντάρη αν και γνώριζε ότι ήταν τιμωρημένος  Και έδιωξε τον καλύτερο παίκτη τον Τσέροβιτς χωρίς να υπάρχει καμία δικαιολογία. Και βλέποντας ότι κανένας δεν του ζήτησε ευθύνες όλα αυτά τα επαναλαμβάνει κατά πιο κυνικό τρόπο την ποδοσφαιρική περίοδο 2007- 2008  που ενώ η Κόρινθος θα μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα χάνει και την δεύτερη θέση που έπρεπε να την πάρει η Ηλιούπολη.
Σ αυτό το κατηγορώ θα μπορείς να του πεις τι βρε Αλέξη
Και όταν λέμε φίλαθλο εννοούμε αυτόν που πληρώνει κάθε αγωνιστική το εισιτήριο του και από το στόμα του δεν θα ακούσεις το εκνευριστικό ξέρεις τι έχω κάνει εγώ για την Κόρινθο;
Και εδώ δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο κ. Τσιχριτζής και άλλοι 54 βγάζουν την διοίκηση της Ε Π Ο
Και ορίζουν τους διαιτητές Δημητρόπουλο και Αμπάρκιολη να σε σφάξουν στο γόνατο .
Εκτός και αν πήρες και εδώ σφουγγάρι και τα έσβησες
Τώρα για την περίπτωση του Σωτήρα Μαυρονάσου μόνο στην Ελλάδα που γίναμε η χώρα της αρπαχτής θα μπορούσε να γίνει πρόεδρος ομάδας που την υποβίβασε με ποινικό αδίκημα
Και ζήτησες να σε βοηθήσει ο κόσμος όταν τους αγώνες της Μπάρτσα τους παρακολουθούν πενήντα φίλαθλοι και τον Τενεάτη Αθικίων 700.
Αν θέλεις να βοηθήσεις την ομάδα της Κορίνθου υπάρχουν δυο λύσεις  Να ζητήσεις να εξαφανιστούν οι Τσιχριτζής και Σωτήρας και στη θέση τους να μπει ο Γιώργος Γιαννίκος ο μόνος που σωστά  χειρίζεται τα γεγονότα και λέει τα πράγματα με το όνομα τους γιατί δεν είναι πουθενά συνένοχος . Ή να την αφήσεις να διαλυθεί γιατί με τους Τσιχριτζή και Σωτήρα μόνο διασυρμό θα έχουμε
Κάπου είχα διαβάσει ένα πολύ ωραίο και σου συνιστώ να το μελετήσεις γιατί θα σου κάνει καλό
"Αφού ζεις σ΄έναν πλανήτη στρογγυλό δεν έχει κανένα νόημα να διαλέγεις πλευρές "