Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Το πολύ λιβάνισμα κάνει πάντα κακό σ αυτός που λιβανίζεις


Με τον Γιάννη Λάμπρου τον πολύ καλό δημοσιογράφο ( αυτό το έχω δηλώσει πολλές φορές και προφορικά αλλά και γραπτά ότι για μένα δυο δημοσιογράφοι στην Κορινθία υπάρχουν η κ. Κασιμάτη και ο κ. Λάμπρου) πολλές φορές έχουμε φτάσει στα άκρα και όμως διατηρούμε την μεταξύ μας φιλική τυπική επαφή.
Και επειδή έχω απαιτήσεις πολλές απ αυτών μου είναι αδιανόητο να διαβάζω στο μπλοκ του ότι οι άνθρωποι του Δημάρχου πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο . Βέβαια ήταν πολύ καλά γραμμένο και έπρεπε να το μελετήσεις και όχι να το διαβάσεις απλά .
Αλλά αυτό που μ έκανε να βγω έξω από τα ρούχα μου ήταν το κειμενάκι που δημοσίευσε ο φίλος μου ο Γιάννης στο μπλοκ του που μπορεί να έχει το όνομα του κυνικού  Διογένη αλλά όμως δεν έχει το δικαίωμα και να τον συναγωνίζεται με ταν άρθρα του
Γράφει στο diogenis press ο Γιάννης Λάμπρου 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Λίγες ώρες πριν τα εγκαίνια της έκθεσης ΄ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2014΄. Το προσωπικό υπό της οδηγίες του οικοδεσπότη Β. Νανόπουλου ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υποδοχή των προσκεκλημένων.
Μία κοπέλα φτιάχνει τις καρέκλες… Εξηγεί στον οικοδεσπότη, ποιος θα κάτσει και που… Εδώ ο υπουργός, εδώ οι βουλευτές, εδώ οι Δήμαρχοι, κ.ο.κ.
«Ποιοι Δήμαρχοι;» ρωτά ο κ. Νανόπουλος λες και τον χτύπησε ρεύμα.
«Όσοι έρθουν με τη σειρά ανά Δήμο. Εδώ της Νεμέας, εδώ του Βέλου – Βόχας, εδώ του Ξυλοκάστρου, του Λουτρακίου, Σικυωνίων κι εδώ της Κορίνθου.
Απάντηση Νανόπουλου: Δεν κατάλαβες… Τον Δήμαρχο της Κορίνθου τον έχεις μπροστά σου!!!
Πάρτην κάτω την κοπέλα…
Ο διάλογος μας μεταφέρθηκε από έγκυρο πρόσωπο που βρισκόταν πολύ κοντά και πίσω από κάποιο αντικείμενο που δεν φαινόταν οι ίδιος από τους «πρωταγωνιστές» του διαλόγου και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε, αφού δεν έχει καμία σχέση με την αυτοδιοίκηση και τις εκλογές και απλά εργαζόταν εκεί τη δεδομένη στιγμή.
Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν και άλλη εξήγηση δεν μπορεί αν υπάρχει…
Ή ο κ. Νανόπουλος είναι… πολύ σίγουρος για τη δικαστική απόφαση (και δεν ξέρουμε τους λόγους, ενώ εγείρονται ταυτόχρονα και πολλά ερωτηματικά)…
Ή υπάρχει θέμα που εμείς δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε και χρήζει περαιτέρω… εξετάσεων και αναλύσεων…
Εκτός, αν συμβαίνει κάτι άλλο και είναι χειρότερα τα πράγματα…
Ίδωμεν!!

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Πιστεύω φίλε Γιάννη ότι το δημοσίευμα σου αυτό σε εκθέτει εσένα και όχι τον κ. Νανόπουλο τον οποίον μας τον παρουσιάζεις να παίζει τον ρόλο της προϊσταμένης των ταξιθετών. Γιατί όσο και να προσπαθήσεις δεν θα μπορέσεις να πείσεις κανέναν  ότι έλαβε χώρα η σκηνή αυτή. Και ακόμα και με κάμερα να μας την παρουσίαζες θα υποστήριζα πρώτος εγώ ότι είναι μοντάζ.
ας χωρίζουν λίγες ώρες από τα εγκαίνια που πρέπει ο πρόεδρος να επιμεληθεί του λόγου του της εμφάνισης του και διαφόρων άλλων λεπτομερειών και θα κάνει αυτού του είδους τον διάλογο με την κοπελιά Και να λέει σε ποια σε μια απλή υπάλληλο ότι μπροστά σου έχεις τον Δήμαρχο.
Και το άλλο ότι όλα αυτά τα άκουσε κάποιος που ήταν πίσω από ένα αντικείμενο καιο δεν φαινότανε. Και είναι αξιόπιστος γιατί δεν έχει σχέση με την αυτοδιοίκηση. Είμαι βέβαιος επειδή σε γνωρίζω καλά Γιάννη ότι από αυτά που γράφεις τίποτα δεν πιστεύεις Και είμαι βέβαιος ότι  αυτά τα έγραψες Γιάννη μου για να καταλήξεις 
"Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν και άλλη εξήγηση δεν μπορεί αν υπάρχει…
Ή ο κ. Νανόπουλος είναι… πολύ σίγουρος για τη δικαστική απόφαση (και δεν ξέρουμε τους λόγους, ενώ εγείρονται ταυτόχρονα και πολλά ερωτηματικά)"…
Που εδώ διαβλέπουμε κάποια ταραχή με το εγείρονται πολλά ερωτηματικά  και που συντακτικά χωρίς να το θέλουμε πάει που έμαθες εσύ την δικαστική απόφαση 
Και συνεχίζεις τον γρίφο σου 
Ή υπάρχει θέμα που εμείς δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε και χρήζει περαιτέρω… εξετάσεων και αναλύσεων…
Εκτός, αν συμβαίνει κάτι άλλο και είναι χειρότερα τα πράγματα…Ίδωμεν!!"
Από την πόρτα σου περνώ βήχω και ξερό βήχω 
Και αν δεν βγεις για να σε δω σου κατουρώ τον τοίχο 
Αυτός ο στοίχος έχεις περισσότερη διαύγεια από τα δικά σου τα γραπτά.που αρχίζεις με με τις σαχλαμαρίτσες που κάνει ο κ. Νανόπουλος. Γιατί Γιάννη μου όταν εγώ στην ηλικία που είμαι σου πω ότι πέρασα έξω από ένα παρθεναγωγείο και έτρεξαν οι μαθήτριες στα κάγκελα για να με θαυμάσουν τις μαθήτριες γελοιοποιώ ή τον εαυτό μου. 
Δεν νομίζω ότι ο κ. Πνευματικός έχει την ανάγκη των αστυνομικών σας επιτυχιών. Ο κ. Νανόπουλος όμως τις έχει γιατί τον κάνουν καλό. 
Και αυτά τα σχολιάζω γιατί θέλω να είμαι αντικειμενικός μια και ο κ. Γιαννιδάκης σχεδόν τα ίδια γράφει αλλά δυστυχώς γι αυτόν επαναλαμβανόμενα 
Δεν κάνω ούτε τον κριτή ούτε και τον εισαγγελέα  Απλά προσπαθώ να αποδείξω ότι το λιβάνισμα πάντα κάνει κακό.