Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Το στοίχημα με τον διαιτητή ως πρωταγωνιστή

Από αυτή την αγωνιστική ο Νικηφόρος θα σας δίνει προγνωστικά με βάσει τους διαιτητές και παρατηρητές

Παναθηναϊκός -- Ατρόμητος 
Διαιτητής ο Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία Πιστεύω ότι είναι ικανός διαιτητής και αποδίδει σωστά την δικαιοσύνη και με την κρατούσα κατάσταση δεν έχει και πολύ μέλλον Οι παίκτες του στοιχήματος να υπολογίσου μόνο τις ομάδες γιατί τα λάθη του διαιτητή δεν θα είναι σκόπιμα αλλά ανθρώπινα και αυτό έχει σημασία Παρατηρητής διαιτησίας ο Καλαθενός ένας σοβαρός άνθρωπος και ως διαιτητής αλλά και ως παρατηρητής.

  Πανθρακικός --Ο Φ Η 
Διαιτητής ο Ιωαννίδης από την Αργολίδα. Πιστεύω ότι λόγω του προέδρου της Ε Π Σ Αργολίδας έχει μπει στους καταλόγους της Σούπερ Λίγκα και θα παραμείνει λόγω υπουργού Ανδριανού που πολιτεύται στον νομό. Οι παίκτες του στοιχήματος πρέπει να προσέξουν πολύ γιατί εδώ πρωταγωνιστής θα είναι ο διαιτητής 
Παρατηρητή ο Αμυγδάλης που το όνομα του ακούστηκε ότι θα ήταν στη νέα σύνθεση της νέας Κ Ε Δ Επομένως του συστήματος. Και επίσης έχουμε και τον Μπέγκο που είναι μέλος της Κ Ε Δ.
Και έτσι η δύναμης από την Κορινθία μεταφέρθηκε στην Αργολίδα. 


                                       Παναιτωλικός -- Ξάνθη 
Διαιτητής ο Θάνος από τα Γρεβενά που όμως είναι από την Ήπειρο και επειδή στα Γρεβενά δεν υπήρχε ικανός πήγε αυτός. 
Τώρα να έχουν τα Γρεβενά με 35.000 κατοίκους διαιτητή και όχι η Αχαϊα και η Μεσσηνία τα λέει όλα. Παρατηρητής ο Καρατζάς από την Εύβοια που συμπτωματικά έχουν δυνατό πρόεδρο της ένωσης. Και εδώ πρωτεύοντα ρόλο θα παίξει ο διαιτητής που δεν φοβάται είμαι βέβαιος την βαθμολογία του παρατηρητή που είναι του συστήματος. Αλλά θα μας πείτε και ποιος δεν είναι; Και όμως υπάρχουν κάποιοι που τολμούν...βέβαια όχι ο εκλεκτός του συστήματος Θάνος 

        Καλλονή -- Λεβαδειακός 

Εδώ σφυρίζει ο δικός μας Δασκαλόπουλος που νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες και συνάμα ανεξάρτητες σφυρίχτρες που δεν νομίζω ότι έχει καμία τύχη γιατί είναι αξιοπρεπής. Παρατηρητής ο Δαγκλης από την Θεσσαλονίκη που είμαι βέβαιος ότι θα κοιτάει με το μικροσκόπιο για να μη του φύγει κανένα λάθος και δεν το γράψει Και μέχρι σήμερα που έχουμε φτάσει στην ένατη αγωνιστική να έχει διαιτητεύσει μόνο τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νίκη και αυτόν μεταξύ Καλλονής και Κέρκυρας.Σε τρεις αγώνες γυάλιζε ως τέταρτος τον πάγκο. 
Δεν είμαι άρρωστος Γιώργη αλλά σωστός. Εδώ το αποτέλεσμα θα το φτιάξουν οι παίκτες των ομάδων 

 


Διαιτητής ο Ηλίας Σπάθας το μεγαλύτερο ταλέντο σήμερα που υπάρχει στα Ελληνικά γήπεδα. Είχε να διαλέξει δυο δρόμους του σπιτιού του ή της διαιτησίας. Και έκανε την επιλογή του αλλά με τις υποχωρήσεις Αλλά εδώ θέλω να σταθώ στους ιδιοκτήτες του Αστέρα που έκαναν δηλώσεις εναντίον του Σπάθα να μη ξανά τολμήσει και πατήσει το πόδι του στην Τρίπολη. Γιατί το βουλώσατε κύριοι του Αστέρα; Και περιμένετε από τα αδύναμα ανθρωπάκια τους διαιτητές που πάνε για τον μισθουλάκι τους να κάνουν την αλλαγή Και ενώ οι λεφτάδες κάνουν τον επαναστάτη από την μια και από την άλλη δέχονται ταπεινώσεις από πιο δυνατούς από αυτούς που κάποτε δεν υποβιβάστηκαν .Και επομένως τους οφείλουν χάρες  
. Καμία τύχη δεν έχει ο Αστέρας. Εδώ όμως δεν θα είναι υπεύθυνος μόνο ο Σπάθας αλλά και οι ιδιοκτήτες του Αστέρα. Παρατηρητής ο Γιανναδάκης Από τον Άγιο Νικόλα της Κρήτης. Που θα έρθει από την Μεγαλόνησο για να πάει στην Αρκαδία. Μα πρέπει παρατηρητής και διαιτητής να πάνε πακέτο.  


Βέροια -- Πανιώνιος 


Παρακαλώ ας ρίξουμε μια ματιά τι ΄έγραφαν οι εφημερίδες τον Φεβρουάριο του 2014 για τον αξιότιμο κ. Κουτσιαύτη  
Ο διαιτητής από την Άρτα κατάφερε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο ''Θ. Βαρδινογιάννης'' στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, έχοντας και την... αμέριστη συμπαράσταση του πρώτου βοηθού, Πολυχρόνη Κωστάρα, από την Αιτωλοακαρνανία.
Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε την ισοφάριση στο φινάλε του ματς με τον Ροβίθη να βρίσκεται σε οφθαλμοφανή θέση οφσάιντ πριν ανατραπεί από τον Ρισβάνη.
Ο  παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης, Θανάσης Βέλλιος σημείωσε τα σοβαρά λάθη στην έκθεσή του κι όπως όλα δείχνουν η βαθμολογία των Κουτσιαύτης και Κωσταρά είναι χαμηλή, κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μπουν στον... πάγο για τις επόμενες αγωνιστικές
Και έρχεται η εφετινή περίοδος και ο από την Άρτα προερχόμενος κ. Κουτσιαύτης έρχεται πρώτος σε αριθμό διαιτησιών με τέσσερις των αριθμών όταν ο πατριώτης του κ. Σαρρή  Γιάχος έχει μόνο τρεις. 
Αυτό είναι ένα σκέτο σκάνδαλο Δεν νομίζω ότι έχει καμία πιθανότητα ο Πανιώνιος. Παρατηρητής του αγώνα ο δημοδιδάσκαλος που υπηρετεί στην Αθήνα και έχει έδρα διαιτητική την Λειβαδιά. Ο κ. Καλύβας που πέρασε από την ενεργό διαιτησία σαν αστραπή είναι μέρος του συστήματος αφού εσχάτως έφυγε από την Κ Ε Δ. 
Εργοτέλης --Π Α Ο Κ 



Γράφουν οι εφημερίδες 
Η απίστευτα προκλητική διαιτησία του Δημητρόπουλου (Φθιώτιδας) έβαλε φωτιά στην ρεβάνς ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που μόνο τον ορισμό του ντέρμπι δεν είχε, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.Με μια διαιτησία ντροπή, ο ρέφερι κατάφερε να οδηγήσει την κατάσταση στα… άκρα με τα σφυρίγματά του, αρχικά με μια αποβολή σε φάση που δεν υπήρχε ούτε καν φάουλ, στη συνέχεια με ανύπαρκτο οφσάιντ και εν τέλει με πέναλτι που φωνάζουν οι γηπεδούχοι ότι –ούτε καν αυτό- δεν τους δόθηκε. Με μια εριστικότατη διαιτησία που σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν την χρειαζόταν για να φτάσει στην πρόκριση αλλά που έκανε πολλούς να μιλούν ακόμη και για επίδειξη δύναμης.
Και αυτός ο διαιτητής αντί να πάει σπίτι του ( κατά την περσινή περίοδο αντί για επιθετικό φάουλ σφύριξε πέναλτι υπέρ της Βέροιας ) έχει διαιτητεύσει τρεις αγώνες στην περίοδο που διανύουμε  Παρατηρητής ο Σωμαρακάκης που είναι κουμπάρος του προέδρου της ένωσης Ηρακλείου που ήταν κάποτε με τον Βαρδινογιάννη και τώρα προσχώρησε στον Ευάγγελο Πάντως το τρίποντο για τον Π Α Ο Κ πολύ δύσκολα θα έρθει. 



Πλατανιάς--Γιάννινα 



Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν αγώνα αμφίρροπο  που όμως τα Γιάννινα δεν έχουν καμία τύχη αφού η ομάδα της Κρήτης καίγεται για το τρίποντο Και ο διαιτητής κ. Κομίνης από την Ηγουμενίτσα που ακόμα δεν έχει πάει το ποδόσφαιρο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια 
Ο Κομίνης εξαντλεί την αυστηρότητά του απέναντι στον Περέιρα για την φάση της αποβολής του στον αγώνα με την Καλλονή γράφουν οι εφημερίδες .
Παρόλο που όπως αποδείχτηκε από το ριπλέι ακόμη και η κόκκινη κάρτα στον Αργεντινό για την αψιμαχία του με τον Λεοζίνιο ήταν  αδικαιολόγητη, ο διαιτητής από την Θεσπρωτία δεν έμεινε εκεί.
Εγραψε στο φύλλο αγώνα ότι χτύπησε τον μεσοεπιθετικό της Καλλονής και όχι ότι απλώς τον απώθησε με αποτέλεσμα ο Περέιρα να κινδυνεύει με τρεις αγωνιστικές  Και ο Περέιρα παίζει στον
 Π Α Ο Κ.και αυτό τα λέει όλα. Παρατηρητής ο ξηλωθής από την Κ Ε Δ Γιάννης Τσαχειλίδης που δεν έπρεπε ούτε έξω από το γήπεδο να περνά  
Τώρα θα μου πείτε ότι αυτή η στάνη αυτό το ξινόγαλο βγάζει. Και γι αυτό είναι εδώ ο Νικηφόρος για να σας δίνει στοιχεία και να κάνετε τους υπολογισμούς σας.



Νίκη Βόλου -- Κέρκυρα 


Ο Διαιτητής Τοπούζης από την Θράκη μέχρι τώρα δεν μα έδωσε δείγματα τυφλής υποταγής στο σύστημα. Και για τον λόγο αυτό δυο αγώνες σφύριξε και σε δυο ήταν τέταρτος. Οι παίκτες ντου στοιχήματος πρέπει να του έχουν εμπιστοσύνη. Παρατηρητής  ο Βέλιος από την Ξάνθη και αυτός δεν έχει προκαλέσει μέχρι σήμερα.

Επίλογος

Τώρα θα μου πείτε αφού η στάνη αυτή βγάζει αυτό το ξινόγαλο γιατί φέραμε από την Σκωτία αρχιδιαιτητή. Μα για να τον πληρώνουμε και έτσι να ρίχνουμε στάχτη στα μάτια. Και να βγάζουμε τον Καλογερόπουλο ...καλόγερο μοναστηριού. Μα με τα στοιχεία που σας δίνω νομίζω ότι μπορείτε να φυλαχτείτε από κακοτοπιές.