Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Χάρης Καλογερόπουλος ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακού-Π Α Ο

Και το όνομα αυτού Καλογερόπουλος Χάρης που είναι διαιτητής του συνδέσμου της Αθήνας.
Ο Χάρης Καλογερόπουλος γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου 1983. Είναι αστυνομικός και εργάζεται στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ. Α Σ
Τη σεζόν 2010-11 είχε τον υψηλότερο μέσο όρο στις κίτρινες (συγκεκριμένα 7,11 σε εννέα παιχνίδια), επίσης απέβαλε πέντε παίκτες (!!!) ενώ από την άλλη πλευρά καταλόγισε μόνο ένα πέναλτι.
Την προηγούμενη περίοδο (2012-13) σε δέκα αγώνες είχε υψηλό μέσο όρο στις κίτρινες (6,60) αλλά με μια αποβολή παίκτη ενώ καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι. Αξιο αναφοράς ότι την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε δύο μήνες εκτός δράσης, επειδή στο ματς Παναθηναϊκός - Αρης 1-1 έδωσε πέναλτι στη βουτιά για όσκαρ του Σισοκό στο 74’, αποβάλλοντας ταυτόχρονα τον Παπαζαχαρία!
Εύχομαι να τα πάει καλά αλλά δεν το νομίζω Εκείνο που είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω είναι ότι κατά την εφετινή ποδοσφαιρική περίοδο έχει διαιτητεύσει  τρεις αγώνες ( Πλατανιάς -- ΠΑΟΚ  Ολυμπιακός - Βέροια και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός) και από αυτούς οι δυο ήταν του Ολυμπιακού. Μάλιστα στον αγώνα Ολυμπιακού -- Βέροια δεν ήταν και τόσο καλός αφού αλληθώριζε   και το πέναλτι που έδωσε δεν ήταν και τόσο ...σόι Οι επόπτες θα είναι οι Γρεβένης από την Χαλκιδική και Γεωργαράκος από την Αθήνα. Οι οποίοι ήταν οι ίδιοι και στον αγώνα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. .
Αυτό που είμαι υποχρεωμένος να επισημάνω είναι ότι ενώ βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική  ( ουσιαστικά στην 7η) ο Καλογερόπουλος έχει σφυρίξει δυο φορές την ομάδα του Λιμανιού. Ενώ υπάρχουν είκοσι τρεις χωρίς να διαιτητεύσουν τον Ολυμπιακό. Κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο οκτώ διαιτητές δεν διαιτήτευσαν τον Ολυμπιακό. 
Οι άλλοι που φέτος διαιτήτευσαν τον Ολυμπιακό είναι 
Ο Δασκαλόπουλος από την Κορινθία (Ολυμπιακός --Νίκη Βόλου ) και από τότε γυαλίζει τον πάγκο τρεις φορές τέταρτος. Ίσως να είναι κάποιο μήνυμα. 
Ο Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα ( Ολυμπιακός --Ο Φ Η ) 
Ο Κοτσιαύτης από την Άρτα ( Εργοτέλης -Ολυμπιακός) 
Ο Τριτσώνης  από την Αθήνα ( Ατρόμητος - Ολυμπιακός ) στην πέμπτη αγωνιστική Και στην  έβδομη χάθηκαν τα ίχνη του. Και τον βρίσκομαι στην ογδόη αγωνιστική να γυαλίζει τον πάγκο (4ος
Ο Παππάς από την Αθήνα ( Παναιτωλικός --Ολυμπιακός ) χωρίς να έχει καμία επίπτωση αν και στον αγώνα αυτόν αδίκησε τον Ολυμπιακό. 
Και μένει για να συμπληρωθεί ο πίνακας όλων των αγώνων και η έκτη αγωνιστική Ολυμπιακού -ΠΑΟΚ