Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Να δεις που κάποτε Θα μας πούνε και μαλάκες Να δεις που κάποτε Θα μας πούνε και χαζούς Γιάννης Μηλιώκας

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Γιάννης Ανδριανός και μας τον έχουν βάλει υπουργό Αθλητισμού και είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν το ξέρει. Γιατί για να γίνει βουλευτής υπήρξε γραφείο τύπου του πρωθυπουργού Κώστας Καραμανλή του καλόκαρδου .Ο κύριος αυτός επειδή κάποιοι κανίβαλοι σκότωσαν έναν φίλαθλο γιατί πήγαν με σιδερογροθιά στο γήπεδο και έπρεπε να την αξιοποιήσουν βρήκαν το κεφάλι τους ατυχούς Κώστα  Κατσούλη και την προσγείωσαν
Και ο υπουργός του αθλητισμού μαθαίνοντας τα διατρέξαντα έβγαλε φωνή μεγάλη λέγοντας "Θα κάνω κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε . Και απαγόρευσε να γίνουν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Τον κ Γιώργο Ορφανό όλοι θα τον γνωρίζετε από το πέρασμα του από από του υπουργείου Αθλητισμού που δεν έκανε απολύτως τίποτα .
Και τώρα πάλι ήρθε στην επικαιρότητα με τις δηλώσεις που έκανε μετά την σφαγή που έγινε στην Εγνατία οδό μοιράζοντας συγχαρητήρια στην αστυνομία που έδωσε λύσεις μετά το τροχαίο.

Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Κύριε Υπουργέ του αθλητισμού το απαγορεύω είναι πολύ εύκολο να το πεις. αλλά το δύσκολο να το δικαιολογήσεις. Γιατί σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα το απαγορεύω χωρίς δικαιολογία μας θυμίζουν άλλες εποχές που μας έλεγαν αποφασίζω και διατάσσω που όμως το ίδιο αποτέλεσμα είχαν .
Με την απαγόρευση αυτή που δεν είχε τίποτα να προσφέρει θετικό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αντιθέτως δημιουργήθηκαν  ε πολλά προβλήματα. Τα καφενεία που τώρα τα λέμε καφετέριες  έχασαν την γνωστή πελατεία που πηγαίνει για να παρακολουθήσει τους αγώνες και να γίνει η σχετική κριτική και η καζούρα στους χαμένους.
Το στοίχημα μάλλον δεν πρέπει να έχει υποστεί μεγάλη ζημιά αφού το πρωτάθλημα μας το έχουν κατατάξει στα αναξιόπιστα. Οι άνδρες του σπιτιού μη έχοντας την μπάλα για να εκτονωθούν εκτονώθηκαν στις γυναίκες των. Οι διαιτητές ακόμα και των τοπικών πρωταθλημάτων έχασαν την λαϊκή τους Ενώ στα μεγάλα πρωταθλήματα τον μισθό τους πουν ξεπερνά αυτού του στρατηγού.
Οι αεροπορικές εταιρείες τα ξενοδοχεία τα εστιατόρια τα διόδια  και πολλές άλλες δεκάδες "επιχειρήσεις" που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο σε μια εποχή λιτότητας.
Και αν είχε κέρδος το άθλημα να γίνουν διακοπές.Μα μετά την διακοπή την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ( η διακοπή έγινε 4 και 5 Οκτωβρίου) οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έχουν συγκέντρωση έξω από το τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για να κάνει λογοκρισία σε αυτά που λέει η τηλεοπτική Δίκη.
Μα εγώ κ. Υπουργέ του αθλητισμού ( εσάς εννοώ κ. Ανδριανέ και μη ψάχνετε να βρείτε κανέναν άλλον ) πιστεύω ότι στις δημοκρατίες μόνο τα δικαστήρια δίνουν λύσεις και όχι τα πεζοδρόμια.
Εδώ λοιπόν κ. Υπουργέ μπορείτε να πείτε το ιστορικό σας ΟΧΙ στην συγκέντρωση για να δείτε πόσο γρήγορα θα πάτε σπίτι σας από την θέση του υπουργού. Λέμε λοιπόν το απαγορεύω εκεί που μας παίρνει να δείξουμε μπόι
Και έρχομαι και στον κ. Γιώργο Ορφανό που τώρα είναι υπουργός Μακεδονίας Θράκης μετά την αποτυχημένη του θητεία στο υπουργείο αθλητισμού να του κάνω γνωστό κάτι που μπορεί να αγνοεί.
Κάποτε θέλαμε να βάψουμε τους Πυλώνες του φωτισμού του γηπέδου της Α Ε Κ και επειδή ο ένας βρισκόταν σε σημείο τέτοιο που έπρεπε να στήσουμε την σκαλωσιά που θα χρησιμοποιούσαμε στο δρόμο που εμπόδιζε  λιγότερο από ένα μέτρο κάναμε του κόσμου τις διαδικασίες.Και λάβαμε μέτρα ασφαλείας τεράστια. Το πρόβλημα εδώ είναι αν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αδιαφόρησε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό.
Να γιατί έβαλα ως τίτλο αυτού του κομματιού του Γιάννη Μηλιώκα. Και επειδή δεν θέλω να καταταγώ στους μαλάκες επαναστατώ και τραγουδώ τα αγαπημένα μου λόγια του Μηλιώκα

Να δεις που κάποτε 
Θα μας πούνε και μαλάκες 
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς 
 
Γύρω σαΐνια κανάγιες
Τρώνε με δέκα μασέλες
Θέλουν βρεμένη σανίδα
Και τους φερόμαστε κι ευγενικά
 
 
Άστα να πάνε στο διάολο
Κάθε καρέκλα και χάχας
Όλα πηγαίνουν στο φούντο
Κι αυτοί εκεί τη λιλής το χαβά