Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Παράλογα Περίεργα Πικάντικα κους- κους χωρίς κακία αλλά με στοιχεία (21.10.2014)



Διαβάζω :






Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, πέτυχαν γκολ με τον Ρωτίδη και τον Ζέφι Ε., τα οποία και ακυρώθηκαν, με τους ανθρώπους του Πανσολυγειακού να διαμαρτύρονται για τις συγκεκριμένες υποδείξεις και να έχουν πολλά παράπονα όπως είπαμε από το διαιτητικό τρίο.
Νικηφόρος :
Νομίζω ότι μέλος του Δ Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας είναι ο κ. Αντώνης Σπηλιώτης μόνιμη αντιπολιτευτική μονάδα της ένωσης. Θυμάμαι τα λόγια που είχε πει στις τηλεοπτικές συναντήσεις που είχαμε. Τώρα που είναι μέλος της διοίκησης και κοντά στην εξουσία μπορεί να ρωτήσει τον επαγγελματία παράγοντα του ποδοσφαίρου κ. Μιχάλη Τσιχριτζή γιατί τους αδίκησε ο δεύτερος στην ιεραρχία της Κορινθιακής διαιτησίας κ. Νεοφυτιάδης. 
Υπάρχει μια παροιμία που λέει Ανάθρεψε τον ποντικό να φάει το μαλλί σου. Και εσύ σερ Αντώνιε αυτό έκανες. Τώρα δεν μπορείς να συγκριθείς με τον κ. επειδής γιατί δεν είναι δυνατόν να βάζει η μυλωνού τον άντρα της μαζί με τους πραματευτάδες. Βαθιές είναι οι ρίζες της Θύελλας Κ. Διμηνιού. 


Γεγονός
Ο Γιώργος Δασκαλόπουλος έχει οριστεί  μέχρι σήμερα να διαιτητεύσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νίκη Βόλου. και τέταρτος στους αγώνες Ολυμπιακού --ΟΦΗ και Λεβαδειακού - Κέρκυρα.




Νικηφόρος 

Πολλές φορές έχω ασκήσει κριτική σε βάρος του διαιτητή Δασκαλόπουλο ποτέ όμως στην απόδοση δικαιοσύνης μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός από τον αγώνα Σπαθοβούνι -- Σαρωνικού που είχε δώσει ένα πέναλτι που δεν ήταν. Τον παρέσυρε ο ποδοσφαιριστής. Που σημαίνει ότι δεν είχε δόλο. 
Σήμερα πιστεύω με τις επιλογές που έχουν κάνει οι αρμόδιοι της Κ Ε Δ ο Δασκαλόπουλος  μέσα στο γήπεδο είναι πολύ καλύτερος σχεδόν απ αυτούς τους ανύπαρκτους που σε κάθε αγωνιστική  κατακρεωργούν την βασανίζουν την διαιτησία .
Τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν χρειάζονται  διαιτητές της κατηγορίας του Δασκαλόπουλου . Ο πανίσχυρος κ. Τσιχριτζής που αλωνίζει μέσα στην Ε Π Ο δεν πρέπει να τους πει κάτω τα χέρια από τον Δασκαλόπουλο που είναι σήμερα ο πρώτος διαιτητής; Γιατί σιωπάτε κ. Μιχάλη μας ...






Η Θύελλα Πετρίου και ο Αστέρας Δερβενίου πρώτοι στην βαθμολογία 




Νικηφόρος 

Ψηλά την  χτίζεις την φωλιά και θα σου σπάσει το κλώνος και θα σου φύγει το πουλί  και θα σου μείνει ο πόνος λέει ο λαός όταν βλέπουν κάποιους να έχουν σχέδια που ξεπερνούν τις δυνάμεις των. Γιατί στην σημερινή εποχή  δεν υπολογίζετε τι αξίζεις αλλά ποιόν γνωρίζεις. Και αν πάρουμε ως προειδοποίηση την εικοσάρα που εισέπραξε ο Διαιτητής Αστερής τα πράγματα μιλάνε μόνα τους Και δεν επιθυμώ κλάματα κ. Μαραγκέ ενώ το γάλα θα έχει χυθεί; 
Γιατί όταν πήρε το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ο Πέλοπας είχε χάσει στον πρώτο αγώνα από τον Π Α Σ Κλένια με 4-0 και διαιτητής ήταν ο Βασιλάκης ο Αστερής. Και δεν ξανά σφύριξε παιχνίδι του Πέλοπα. στους υπόλοιπους αγώνες. 
Στον πρώτο αγώνα που έδωσε η Κόρινθος στο γήπεδο της  κατά την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο   έχασε από την Θύελλα Πετρίου με 0-1 Διαιτητής ήταν ο Βασίλης Αστερής. Και τιμωρήθηκε με είκοσι ημερολογιακές ημέρες γιατί δεν ακολούθησε σωστά τις οδηγίες της ΕΠΟ ως προς την παρουσία  γιατρού στο γήπεδο.Λέτε να βγει η Κόρινθος πρωταθλήτρια; 


Α