Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ουέ υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές

Ο Σωτήρας Μαυρονάσος :Στην τελευταία αγόρευση του στην γενική  συνέλευση όταν δήλωνε με περίσσια θρασύτητα ότι έκανε λάθη αλλά τώρα ήρθε να επανορθώσει. Και βλέποντας ότι το παραμύθι του δεν προχωρούσε γιατί δεν είχε δράκο βρήκε τον Αλέξη Κούγια. 

Νικηφόρος 

Αυτά που ζω στην Κορινθία από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου πρέπει να τα γράψω σ ένα βιβλίο και να βάλω τον τίτλο :  Δυστυχώς κανένας δεν θα μπορέσει να με πιστέψει.
Ένας άνθρωπος ο Σωτήρας Μαυρονάσος  που με τις πράξεις του αλλά κυρίως με τις παραλείψεις  του κατέστρεψε την ομάδα της Κορίνθου
Και άλλος στη θέση του θα ντρεπόταν να ξανά προφέρει το όνομα της ομάδας που γελοιοποίησε  Και όμως μας έρχεται ως Σωτήρας και κανένας δεν επαναστατεί Και δεχόμαστε ως φυσιολογική την επαναφορά στο τιμόνι της ομάδας που πριν από μερικά χρόνια την οδήγησε στην ανυποληψία. 
Έχουμε τον κ. Μάριο Σταματάκη πρώην πρόεδρο  της Κορίνθου Διευθυντή  ιατρό του νοσοκομείου  Κορίνθου. Δημοτικό Σύμβουλο
Και διευθυντή της πρόνοιας του Δήμου Κορινθίων.
Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά του γιατρού στην ομάδα με την ιδιότητα του επιστήμονα. Αλλά ως διοικητικός παράγοντας πήρε ένα σφουγγάρι και δεν τα έσβησε μόνο αλλά νόμισε ότι θα μπορούσε και αυτός να προσθέσει κάτι θετικό . Δυστυχώς όμως για την ομάδα της Κορίνθου  ήταν ανίκανος να προσφέρει το παραμικρό. Αλλά πιστεύω χωρίς να το θέλει μόνο κακό έχει κάνει στην ομάδα. Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες γιατί τα έχω γράψει πολλές φορές και γίνουμε κουραστικός
Αλλά αυτό που δήλωσε ο κ. Γιώργος Γιαννίκος στη τελευταία συνέντευξη που έδωσαν από κοινού με τον κ. Μαυρονάσο για να καταγγείλει ότι έχουν υπογραφεί  από τον κ. Φουρναράκη γενικός γραμματέας της ομάδας υπόγραψε  δυο συναλλαγματικών ύψους 87.690 ευρώ ( οφειλή της ομάδας προς τον κ. Σταματάκη  Και αυτή η διοικητική πράξης έγινε με πρακτικό που είχε υπογραφεί από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που όμως κάτω από τις υπογραφές δεν υπήρχαν τα ονόματα των συμβούλων που ανήκαν οι υπογραφές.
Αν και έχουν περάσει επτά μέρες από τότε που έδωσε στην δημοσιότητα ο δικηγόρος  αυτά τα  φοβερά στοιχεία άκρα του τάφου σιωπή επικρατεί από πλευράς του κ. Σταματάκη. Η σιωπή εδώ δεν είναι χρυσός αλλά τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.


Και ερχόμαστε στον πρωταγωνιστή των πρωταγωνιστών της καταστροφής της ομάδας της Κορίνθου που είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής.
Έγινε πρόεδρος της ομάδας χρησιμοποιώντας έναν πέτσινο επενδυτή εν γνώσει του. Χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη εν γνώσει του. Μας έφερε τον Μπιτούνη  εν γνώσει του ότι δεν μπορεί να κρατήσει την ομάδα .Αυτά σε γενικές γραμμές Γιατί αρχίζω να δημοσιεύω στοιχεία και να ζητώ απαντήσεις Από τον κ. πρόεδρο τον χοντρόπετσο  που στην γενική συνέλευση  του Ιουλίου του 2013 που ήταν πρόεδρος της δεν είδε ότι υπήρχαν μπράβοι μέσα στην αίθουσα. Και ούτε άκουσε τον πρόεδρο του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που μου είπε να του κουνήσω το πέος με στεντόρεια φωνή που την άκουσαν και οι ευρισκόμενοι  στο δρόμο.
Και το τραγικό για μένα όλα αυτά να τα λες και κανένας να μη σε πιστεύει.