Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Σχολιάζω μερικά από αυτά που είπε ο Α:λέξης Κούφιας για το ποδόσφαιρο

Ας σχολιάσουμε μαζί αυτά που είπε ο Αλέξης Κούγιας στην συνέντευξη πουν έδωσε και που κράτησε αποστάσεις και ας μην τις κατάλαβαν ή έκαναν ότι δεν τις καταλαβαίνουν οι παρευρισκόμενοι. Αν και πιστεύω ότι όλα τα έπιασασν οι μάγκες παράγοντες της Κορίνθου είμαστε όμως υποχρεωμένοι να κάνουμε έναν μικρό σχολιασμό όσο πατάει η γατούλα που δεν είναι Αγκύρας. 

Αλέξης Κούγιας 
Με τηλεφώνησε ο κ. Μαυρονάσος για να αναμειχθώ με την Κόρινθο και πολύ με προβλημάτισε. Αλλά καθοριστικό ήταν το τηλεφώνημα του κ. Τσιχριτζή. 

Νικηφόρος 
Που όμως δεν μας είπε το περιεχόμενο του. Δεν νομίζω ότι για κανένα κοψίδι στο Σολωμό εκεί που δοξάστηκε ο Σαρρής Και όπως είσαι πονόψυχος βρε Αλέξη δέχτηκες να έρθεις να μιλήσεις σε εκκλησίασμα είκοσι ανθρώπων Και να μας πεις πως μπορούμε να βοηθήσουμε για να σωθεί η ομάδα. Μα αυτοί που σε κάλεσαν να έρθεις είναι και οι πρωταγωνιστές των δεινών της Κορίνθου.

 Αλέξης Κούγιας 
Χωρίς  να θέλω να προσβάλω την ομάδα του Λουτρακίου δεν μου είναι δυνατόν να καταλάβω να παίζει αυτή στην Γ κατηγορία και εμείς στα τοπικά 

Νικηφόρος 
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ  Αλέξη και ούτε να κουραστείς  πολύ. Να πας και να δεις μόνο την Ακαδημία του Π Α Ο Λουτράκι και από εκεί θα βγάλεις πολύ εύκολα το συμπέρασμα Και είμαι βέβαιος ότι θα παραδεχτείς ότι η ομάδα αυτή έπρεπε να ήταν σήμερα στην Β εθνική κατηγορία. Γιατί από οργάνωση θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκα.Και πρέπει να γνωρίζεις ότι οι σχέσεις με την διοίκηση της ομάδας αυτής δεν είναι καθόλου καλές. 

Αλέξης Κούγιας 
Για μένα δεν υπάρχει ο Μιχάλης ο Τσιχριτζής ο πρόεδρος της ένωσης αλλά ο Μιχάλης ο Τσιχριτζής με το παλτό και με την τσάντα που έτρεχε για να λύσει προβλήματα. Και πρέπει να πάρουμε ένα σφουγγάρι και να αρχίσουμε από την αρχή 

Νικηφόρος 
Γνωρίζεις ότι ο άνθρωπος με το παλτό και με την τσάντα έχει φέρει μπράβους και στις δυο συνελεύσεις ; Και μάλιστα στην τελευταία συνέλευση μπήκαν μέσα στην αίθουσα και δημιούργησαν επεισόδια; Θεωρείς εύκολο να πάρουμε ένα σφουγγάρι και να σβήσουμε τον μηδενισμό της ομάδας γιατί ο κ. Τσιχριτζής αν και γνώριζε ότι ο παίκτης Καφαντάρης ήταν τιμωρημένος τον χρησιμοποίησε; Να ξεχάσουμε την περίοδο 2007-2008 που είχαμε την καλύτερη ομάδα και όμως με την ενοχή της διοίκησης δεν πήραμε όχι το πρωτάθλημα  αλλά ούτε και την προνομιούχο δεύτερη θέση . Γιατί έπρεπε να την πάρει η Ηλιούπολη.Και αν η Κόρινθος τερμάτιζε πρώτη δεύτερος θα ήταν ο Διαγόρας Ρόδου.  
Δεν υπάρχει σφουγγάρι να τα σβήσει αυτά Αλέξη μου