Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχει αμαρτία εκτός από την ηλιθιότητα Όσκαρ Γουάιλντ.


Διαβάζω στο μπλοκ του κ. Πανούλη Ηλιακόπουλου

Πρόσωπα -γνωστό το ονοματεπώνυμό τους- που σκοτώνουν με την πρακτική τους καθημερινά το Λουτράκι, πολιορκούν ακατάπαυστα τον φιλοξενούμενο από το loutraki-press επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Έλευση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι Δημήτρη Καραπατά, να σταματήσει να αρθρογραφεί είτε για το θέμα που γνωρίζει τόσο καλά, όσο κανένας άλλος, είτε για τα εγκλήματα που βλέπει να γίνονται από τους ταγούς σε βάρος του γενέθλιου τόπου του.
Χωρίς να σέβονται τον άνθρωπο, κάποιος έφθασε σε σημείο ακόμα και να αποπειραθεί να τον χρηματίσει, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος μ’ ένα στέρεο ΟΧΙ, γιατί απλά είναι πατριώτης και το μόνον που τον ενδιαφέρει είναι η πρόοδος του Λουτρακίου, η ευημερία των συμπολιτών του κι όχι προς τιμήν του -σε βάρος των  οικονομιών του- να φουσκώσει η τσέπη του. 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αν σωστά έχω διαβάσει κάποιοι δολοφόνοι του Λουτρακίου - που προφανώς δεν θέλουν να έρθει ο προαστιακός στην πόλη μας-- πήγαν και έπιασαν τον κ. Καραπατά - τον δολοφόνο της Ελληνικής γλώσσας-- να μη γράφει τα άρθρα του στο μπλοκ loutraki-press που είναι του κ. Πανούλη μας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που δημοσιεύω μια ιδιόχειρη επιστολή που μου έστειλε ο κ. Καραπατάς που δεν θα την έγραφε ούτε ένας μαθητής της τρίτης δημοτικού. 
Η Επιστολή 


Και εδώ ήθελα να ρωτούσα τον κ. Πανούλη τα χρήματα που θα έδινε ο δολοφόνος του Λουτρακίου θα το έκανε για να μη δημοσιεύει άρθρα ο κ. Καραπατάς ή εσύ αγαπητέ κ. Πανούλη μας; Γιατί με αποδεικτικά στοιχεία ο συνεργάτης σου ούτε το όνομα του δεν είναι σε θέση να γράψει Και πρώτη μου φορά είδα σε μια λέξη την συνύπαρξη μικρών με κεφαλαία γράμματα. 
Και κάθεσαι και πλέκεις ολόκληρη ιστορία για να ανεβάσεις το μπλοκ σου και να πεις σε αυτόν που σε διαβάζει ότι δίνουν χρήματα να εξαγοράσουν τον κ. Καραπατα.
Και εδώ είναι και η ουσία του όλου θέματος. Αφού πληρώνουν έναν αγράμματο συνεργάτη μου εμένα που διατηρώ το μέσον επικοινωνίας θα σφάζονται οι επιχειρηματίες ποιος θα με πάρει δίπλα του. 
Είμαι βέβαιος βρε Πανούλη ότι όταν ήσουνα μικρός θα παρακολουθούσες στο ραδιόφωνο πολύ την Θεία Λένα γιατί η τάση σου στο παραμύθι είναι αθεράπευτη. Αλλά αν το παραμύθι δεν έχει δράκο το αποδοκιμάζουν ακόμα και τα παιδάκια. 
Το Λουτράκι δεν βρίσκεται στην εποχή που ερχόσουν με τον πατέρα σου και έπαιζες με τα κουβαδάκια σου στην άμμο Έχει αλλάξει και μάλιστα πολύ γιατί ήρθαν πολλοί ξένοι που έβαλαν όμως όλες των τις οικονομίες και απόκτησαν δικό τους σπίτι. Και δεν επιθυμούν ούτε οι λίγοι να διοικούν τους πολλούς αλλά ούτε και οι παραμυθατζήδες να διαμορφώνουν καταστάσεις. Να μας πει λοιπόν ο κ. Καραπατάς -- γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να το γράψει-- ποιος επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να μη γράφει στον μπλοκ του κ. Ηλιακόπουλου. 
Αν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος πρέπει να έχει πει μπαμπά σε ηλικία δώδεκα ετών Και πρέπει να χαρακτηριστεί ο πλέον κουτός δημότης του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων για το έτος 2014.
 Και επειδή είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει και όλα αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας του κ. Πανούλη μέχρι να μας αποδείξει την ύπαρξη του εμείς του λέμε του κ. επίσημου δημοσιογράφου  να μελετήσει πολύ καλά τα λόγια του Σίλλερ Φον Φρίντριχ " ...εναντίον της βλακείας ακόμα και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια"