Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΡΑΔΙΟ (Φονικά) του κ. καλημέρα σας

Σας συνιστώ με όλη μου την ψυχή αν θέλετε κάθε πρωί να διασκεδάσετε πρέπει  να ακούτε την εκπομπή που κάνει ο επικεφαλής μιας ομάδας δημοσιογράφων κ. καλημέρας ( τον έχω βαφτίσει έτσι γιατί μέσα στην  εκπομπή του (που διαρκεί δυο ώρες)ακούς πάνω  πενήντα και καλημέρες προς όλα τα μήκη και τα πλάτη αλλά όμως και τα βάθη που πηγαίνουν κάποιοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι την ενημέρωση )
Μίλησε για τον Μητσάρα επειδή το  διάβασε στις εφημερίδες αλλά όμως δεν πρέπει να γνωρίζει ο κ. καλημέρας ( ο επικεφαλής δημοσιογραφικής ομάδας ) όταν μιλάμε για κάποιον που πριν από λίγες ώρες μας έχει φύγει ούτε να γελάμε ούτε και να λέμε ότι τα μαλλιά του έμοιαζαν με περούκα. Κανένας δεν σε υποχρεώνει να μιλήσεις για κάποιον που πέθανε. Η δημοσιογραφική δεοντολογία ( που σημαίνει των σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να φέρεται κανείς) αλλά και οι νόμοι και τα έθιμα  υποχρεώνουν  τον δημοσιογράφο που επίσημα δηλώνει ότι είναι να σέβεται την μνήμη αυτού που παρουσιάζει.

Γιατί πιστεύω ( επειδή τον έζησα τον αείμνηστο) πολλοί από εμάς και πρώτος εγώ πολύ θα δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε στα ερωτήματα του. Τα οποία δεν ήταν έτσι ξεκάρφωτα αλλά μελετημένα. Υπήρχαν παιχνίδια που ήταν πολύ ηλεκτρισμένα και τα μέτρα ασφαλείας δρακόντια .Πρώτος και καλύτερος ο Μητσάρας στο χώρο των επισήμων Και δεν αναφέρομαι για το γήπεδο του Πανιωνίου που εκεί ήταν το σπίτι του αλλά για της Α Ε Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια Προσπάθησα λύσω το μυστήριο α;λλά δεν μπόρεσα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάζει και θα είναι γιατί τον συντροφεύει η αγηάπη όλου του κόσμου.
Αύριο ΡΑΔΙΟ(Φονικά) του κ. καλημέρας  για  αυτά που είπε για τα καλλιστεία