Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΡΑΔΙΟ (Φονικά)του κ. καλημέρας σας


         


Εδώ και δυο χρόνια που ο κ. καλημέρας παράτησε τα καλλιστεία γιατί δεν ήταν όπως ξεκίνησαν και μάλιστα είπε ο σημερινός τώρα ραδιοφωνικός παραγωγός κάποιοι θέλουν να ρίξουν στο κρεβάτι τα κορίτσια που είναι υποψήφια  Ενώ επί δικών σας ημερών μετά την παρέλαση στη γέφυρα της ομορφιάς και την ανάδειξη της νικήτριας όλοι μαζί πηγαίνατε στην εκκλησία για την Θεία λειτουργία αφού υπάρχουν κάποια μοναστήρια που αρχίζουν πολύ πρωί .
Τα καλλιστεία δεν τα παρατήσατε κ. καλημέρα σας αλλά αναγκαστήκατε αφού χάσατε και τα αυγά και ντα καλάθια μια και  σας πήραν την κάμερα και δεν μπορώ να καταλάβω πως θα πηγαίνατε στον πόλεμο αφού ούτε νεροπίστολο δεν είχατε 

Διαβάζω 


24ος Διαγωνισμός Ομορφιάς 2014
To Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 διεξήχθησαν τα 24α Πελοποννησιακά καλλιστεία στο Club Hotel Casino Loutraki για 5η συνεχή χρονιά με διοργανωτή τον Τάκη Παπαπαναγιώτου.
Τόσο ο ίδιος όσο και η διοργανωτική επιτροπή: Δημήτρης Παπαγεωργίου, Αναστασία Επισκοποπούλου, Νίκος Νινιός, Νίκος Μπάμπαλης και Ηλίας Παπαπορφυρίου, έφεραν εις πέρας τη διοργάνωση και διεξαγωγή του event με απόλυτη επιτυχία. Κύριος γνώμονα πάντα το άρτιο επαγγελματικό αποτέλεσμα από τους έμπειρους συνεργάτες τους που συνέβαλαν καταλυτικά με το δυναμικό πνεύμα συνεργασίας και τον επαγγελματισμό τους.
Την βραδιά του τελικού διαγωνισμού παρουσίασαν:
Φιλιώ Σαραντινού *Star Πελ/σος 2009
Μαριάννα Χατζέλα * B’ Miss Young 2013
Σταματίνα Βλάμη * Miss Young 2013
Ειρήνη Στεριανού* Miss Θράκη 2014
Μαργαρίτα Γκιότση* Δημοσιογράφος 
Τώρα δεν μπορείς κ. καλημέρας σας να ρωτήσεις πόθεν έσχες΄την κ. Μαργαρίτα  γιατί και αυτή θα σου κάνει την ίδια ερώτηση και θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση που μπορεί να σας βγάλει όμως ο κ. Γιαννιδάκης που έχει φοιτήσει στην μεγάλη δημοσιογραφική σχολή.
Σεβαστείτε λοιπόν το ραδιόφωνο που είναι ο δυσκολότερος αλλά καλύτερος τρόπος επικοινωνίας και να μη αραδιάζετε τόσες ανακρίβειες 
Και να μη ξεχνάς κ. Καλημέρα σας ότι " ...η αυτοεκτίμηση πηγάζει πάντοτε από μέσα μας και όχι από τα αποκτήματα μας ή από την αποδοχή των άλλων"
 ΕΤνώ επί ημερών σας