Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σωτήρα Μαυρονάσο: Μια λύση υπάρχει για την αφεντιά σου Να παραιτηθείς


 Ανακοίνωσης της 

Κορίνθου



 “Ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Παναχαϊκής και προσωπικός φίλος του πρόεδρου της ομάδας ΠΑΣ Κόρινθος κ. Μαυρονάσιου από σήμερα 19-10-2014 συμμετέχει ενεργά στο Δ.Σ του ΠΑΣ Κόρινθος!!!!!!!!


Σχολιασμός Νικηφόρος


Συμμετέχω: παίρνω μέρος σε κάτι μαζί με άλλους Η ανακοίνωση με οκτώ (8) θαυμαστικά μάλλον πρέπει να στερείται σοβαρότητας.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και έτσι και μπορείς με σαφήνεια να διατυπώνεις γραπτώς αυτό που θέλεις να δώσεις στον τρίτο να καταλάβει. Αλλά όμως με την ίδια ευκολία και να τον μπερδέψεις.
Να γιατί είμαστε εμείς εδώ για να ερμηνεύουμε τα γεγονότα  που κάποιοι  προσπαθούν να τα μπερδέψουν σκόπιμα
Βάσει του καταστατικού ο Αλέξης Κούγιας δεν μπορεί να γίνει μέλος του Δ Σ. γιατί έπρεπε να ψηφιστεί από την γενική συνέλευση.
Τώρα θα μου πείτε ότι στην τελευταία γενική συνέλευση δεν υπήρχε κανένας από την απερχόμενη διοίκηση για να λογοδοτήσει .Και οι ψηφοφόροι έγιναν όσοι πλήρωσαν δέκα ( 10) ευρώ και που τους έφερε στο εργατικό κέντρο ο κ. Τσιχριτζής από τον Καφέ Πανιώνιος.
Δεν είναι τυχαίο που πρόεδρος και γραμματέας της συνέλευσης ήταν ο κ. Δημόπουλος και ο κ. Γεροβασίλης που συμπωματικά είναι  μάρτυρες κατηγορίας σε βάρος μου. Και θα ήθελα να ήξερα  οι κύριοι αυτοί πότε έγιναν μέλη της Κορίνθου για να βαφτιστούν με τα ανώτατα αξιώματα της συνέλευσης της ιστορικής Μπάρτσα.
Ο πολυμήχανος Σωτήρας Μαυρονάσος είδε ότι τας πράγματα είναι δύσκολα και επινόησε  να χρησιμοποιήσει ως δεκανίκι τον Αλέξη.
Καλά βρε Σωτήρα επιμένεις να συνεχίζεις να παριστάνεις τον πρόεδρο σε μια ομάδα που τους αγώνες της παρακολουθούν ελάχιστοι φίλαθλοι; Και μέσα σε αυτούς να υπάρχουν και ορισμένοι που σε αποδοκιμάζουν;


Επιμένω ότι η καλύτερη λύσης την οποία μόνο ο κ. Αλέκος Πνευματικός ο Δήμαρχος μπορεί να δώσει θα είναι η διάλυσης της ομάδας.
Σκληρό μέτρο αλλά αναγκαίο Δεν πρέπει να συνεχιστεί ο διασυρμός της ομάδας. Και να έρχονται ως Σωτήρες αυτοί που την κατάντησαν σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Γιατί όταν εν γνώσει σου χρησιμοποιείς τιμωρημένους παίκτες ή πλαστογραφείς δημόσια έγγραφα δεν μπορεί να είσαι όχι  μέλος αθλητικής ομάδος αλλά ούτε να μπαίνει σε γήπεδα που παίζουν ποδόσφαιρο.
Στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο Βραβεύεται η θρασύτητα