Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κύριε Τσιχριτζή δεν είσαστε πρόεδρος της Κορίνθου αλλά της ένωσης

Μια ανακοίνωση που πρέπει να μελετήσουν όλα τα σωματεία της πρώτης κατηγορίας τοπικό 

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν το Σάββατο 25/10/2014 στον αγώνα του Συλλόγου μας με τον ΠΑΣ Κόρινθος, το Δ.Σ. του Αστέρα ανακοινώνει στους φίλους του Συλλόγου αλλά και στους φιλάθλους της Κορινθίας τα παρακάτω :
ΔΕΝ εκφράζουν το Σύλλογό μας οι χυδαίες συμπεριφορές, οι βωμολοχίες και γενικότερα οι απαράδεκτες ενέργειες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του εν λόγω αγώνα. Η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, οι τραμπουκισμοί εναντίον των αντιπάλων μας, οι παντός είδους χυδαίες βρισιές (ιδιαίτερα όταν στους τελευταίους αγώνες η καλή πορεία της ομάδας μας έχει προσελκύσει στο γήπεδό μας μητέρες που συνοδεύουν τα παιδιά τους και γυναίκες που έρχονται να θαυμάσουν την ομάδα μας) και γενικότερα οι ενέργειες που ξεφεύγουν του αθλητικού πνεύματος είναι ξένες πρακτικές για το Σύλλογό μας . Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ μας αφορούν και ΔΕΝ τα θέλουμε στο γήπεδό μας. Ο Σύλλογός μας δεν έχει ανάγκη τέτοιων ακραίων συμπεριφορών για να κερδίσει τους αντιπάλους του μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας πρέπει να αφεθεί απερίσκεπτη και προσηλωμένη στους αγωνιστικούς στόχους της.
Οι φίλοι του Συλλόγου μας οφείλουν και πρέπει να προστατεύουν το Σύλλογό μας από τέτοιες συμπεριφορές, με την απομόνωση και την αποδοκιμασία των, ευτυχώς μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού, ατόμων που μόνο κακό προξενούν στην πορεία της ομάδας μας. Όσοι από τους «φιλάθλους» αυτούς δεν αντέχουν να συμπεριφέρονται στο γήπεδό μας με κόσμιο τρόπο, ας διαλέξουν άλλα γήπεδα να ξεσπούν και να εμφανίζουν σε αυτά τέτοιες εγωιστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές.
Σχολιασμός Νικηφόρου

Είμαι βέβαιος ότι μετά από κάθε αγώνα που θα δίνει η Κόρινθος θα  βγαίνουν  πολλές τέτοιες ανακοινώσεις αν συνεχίζει να πηγαίνει ο κ. Τσιχριτζής να παρακολουθεί την Κόρινθο  που με την παρουσία του ηλεκτρίζει  την ατμόσφαιρα . Γιατί όταν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων διαβάζουν ότι ο πρόεδρος της Ένωσης παρακολουθεί όλους τους αγώνες της ομάδας που σημαίνει ότι είναι οπαδός της. 
Έρχεται και η τιμωρία του διαιτητή Αστερή και το γλυκό έδεσε.και πλέον η ομάδα της Κορίνθου έχει πλάτες και βλέποντας τον διαιτητή να μη μοιράζει ίσα το καρπούζι επαναστατεί  γιατί ζει  την αδικία και δεν μπορεί να την ξεπεράσει. 
Συμφωνώ με αυτά  που γράφει η ανακοίνωσης της ομάδας του Αστέρα γιατί αυτό είναι το καθήκον κάθε διοικητικού συμβουλίου. Και οι παράγοντες όμως της ένωσης δεν έχουν το δικαίωμα να προκαλούν και να παίρνουν θέσεις. Είμαι βέβαιος ότι θα προσπαθήσουν οι γνωστοί άγνωστοι να κρατήσουν τους πρωτοπόρους για να μη έχουν μεγάλη απόσταση στο βαθμολογικό πίνακα από την ομάδα της Κορίνθου. Εύχομαι να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας με ίση αντιμετώπιση των ομάδων. Προσωπικά αυτό δεν το πιστεύω. 
Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά όμως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Και κάνω και μια άλλη πρόβλεψη. Αν δεν σταματήσει ο κ. Τσιχριτζής και πηγαίνει στους αγώνες της Κορίνθου θα δημιουργηθούν επεισόδια. με απρόβλεπτα αποτελέσματα Και σε λίγο δεν θα μπορεί να πηγαίνει ο κυρ Μιχάλης στο γήπεδο. Θα είναι λοιπόν ο μοναδικός πρόεδρος που θα είναι ελεύθερος να κινείται μόνο γύρω από την πισίνα του σπιτιού του. Και φαντάζομαι πόσο θα υπέφερε αν ζούσε σε πολυκατοικία.